22-05-2017

Munckhof verlengt partnership met Amadeus

Amadeus heeft vandaag een overeenkomst bereikt met zakenreisorganisatie Munckhof voor een nieuw langdurig partnership.

Beide bedrijven werken al jaren samen. Munckhof stelt in de samenwerking niet alleen op prijs dat ze toegang krijgt tot de uitgebreide informatie die door Amadeus wordt geboden, maar is ook te spreken over de IT-flexibiliteit die Amadeus kan bieden om antwoord te geven op de uitgebreide behoeften van de klant. 

Tom Roefs, CEO Munckhof: “Wat we nodig hebben is een stevige, efficiënte en dynamische technologie waarmee we toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze klanten. De afgelopen jaren heeft Amadeus bewezen een proactieve partner te zijn die begrijpt wat we vandaag en in de toekomst nodig hebben." 

Luc Pannecoeck, General Manager van Amadeus Benelux: “Wij proberen altijd te voldoen aan de behoeften van onze klant en werken met hen samen om de meest geschikte oplossingen en diensten te leveren. We kijken ernaar uit om ons partnership met Munckhof voort te zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gemotiveerde gespecialiseerde teams zullen blijven werken aan de ontwikkeling van de meest geschikte producten en diensten.”
 

Deel deze pagina