12-03-2019

Munckhof start strategische alliantie met Reed & Mackay

De internationale travel management company, Reed & Mackay gaat opereren op de Nederlandse markt door een strategische alliantie met langetermijnpartner Munckhof Business Travel.

Reed & Mackay biedt toonaangevende service op het gebied van travelmanagement door de combinatie van uitzonderlijk talent, de beste technologie en de passie om net dat stapje extra te doen. Al meer dan tien jaar maakt Munckhof Business Travel deel uit van Reed & Mackay’s International Partnership.

Fred Stratford, CEO van de Reed & Mackay's Group: "We hebben jarenlang nauw samengewerkt met Munckhof Business Travel. Het is een zeer sterk bedrijf dat een uitstekende service levert. Ik kijk uit naar de samenwerking met Tom Roefs en zijn team om het merk Reed & Mackay naar Nederland te brengen". 

Met deze strategische alliantie hebben Reed & Mackay en Munckhof nu een nieuw, gezamenlijk kantoor geopend op Schiphol, Amsterdam, dat travelmanagementoplossingen op maat zal leveren aan de juridische, verzekerings- en financiële markt in Nederland.  

Stratford vervolgt: "Nederland is een belangrijke markt voor onze klantenkring en ik ben erg blij dat we ons merk kunnen uitbreiden en onze klanten verder kunnen ondersteunen met gestroomlijnde internationale reisprogramma's".

Tom Roefs, CEO van Munckhof Groep: "We hebben jarenlang nauw samengewerkt met Reed & Mackay en ik ben blij dat ik die relatie nu kan verdiepen met onze strategische alliantie, zodat we onze wederzijdse en toekomstige klantenkring nog meer voordeel en internationaal bereik kunnen bieden".

Over Reed & Mackay

Reed & Mackay werd vijftig jaar geleden opgericht. Het ontstond uit nauwe werkrelaties met bedrijven uit de juridische, verzekerings- en financiële wereld. Reed & Mackay is wereldleider op het gebied van travel- en evenementenmanagement. Met eigen kantoren in EMEA, APAC en de VS wordt de wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf verder versterkt door Reed & Mackay's International Partnership met meer dan 4000 experts in veertig landen. Reed & Mackay's merkbelofte van wereldwijde uitmuntende service wordt waargemaakt door bekwame en gepassioneerde travelexperts in combinatie met eigen technologie van wereldklasse.

Kijk voor meer informatie over Reed & Mackay op www.reedmackay.com
 

Deel deze pagina