27-06-2016

Munckhof neemt zakenreisbureau Roberts & Partners over

Munckhof heeft zakenreisbureau Roberts & Partners uit Amsterdam overgenomen. Roberts & Partners, dat bestaat uit 8 medewerkers en gevestigd is aan de Keizersgracht, is een van de bekendste zakenreisbureaus van de hoofdstad. Het team van Roberts & Partners zal onder de eigen naam en op de huidige locatie actief blijven.

Groeistrategie

Tom Roefs, CEO van Munckhof licht toe waarom Roberts & Partners overgenomen is: “Het past in onze strategie om als organisatie verder te groeien door onder andere bedrijven over te nemen. Roberts & Partners is een organisatie die past bij onze filosofie en cultuur. Het bedrijf heeft net als Munckhof een sterke focus op het leveren van excellente service en het bieden van kwaliteit in de dienstverlening. We zijn daarom blij dat we hen nu mogen verwelkomen binnen de Munckhof familie.”

Veranderende klantvraag

Voor Roberts & Partners geeft de overname ruimte om invulling te blijven geven aan de veranderende klantvraag. Alle Wijnand Roodbergen, Managing Director van Roberts & Partners: “Het service-level van onze organisatie is buitengewoon hoog. Het team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de zakenreisbranche en we kennen onze klanten heel goed. Door nu onderdeel te worden van Munckhof kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren. Denk daarbij aan het bieden van online bookingtools, klantportals en apps. Ook is de inkoopkracht nu groter, kunnen we meer rapportagemogelijkheden bieden en innovaties sneller doorvoeren. De overname is dus zowel bedrijfsmatig als voor onze klanten absoluut een positieve ontwikkeling.”

Deel deze pagina