19-07-2023

Munckhof kiest voor OutSystems om innovatie, groei en digitalisering te stimuleren

Munckhof heeft aangekondigd dat ze OutSystems, het vooraanstaande low-code platform, gaat gebruiken om haar digitale transformatie te versnellen en haar concurrentiepositie te versterken. Met OutSystems krijgt Munckhof de mogelijkheid om snel en efficiƫnt zakelijke apps en websites te ontwikkelen, implementeren en beheren, met minimale code en maximale flexibiliteit.

Sneller inspelen op marktbehoeften
Het OutSystems platform biedt Munckhof een breed scala aan mogelijkheden om de ontwikkeling van applicaties te versnellen en de time-to-market te verkorten. Door gebruik te maken van het low-code platform kan Munckhof snel ideeën toetsen, verbeteren en nieuwe functionaliteiten toevoegen, zonder langdurige ontwikkeltrajecten en hoge kosten. Dit stelt Munckhof in staat om sneller in te spelen op de behoeften van de markt en waarde toe te voegen aan hun dienstverlening. Bijvoorbeeld met het bouwen van klantspecifieke, online omgevingen, beschikbaar gemaakt via de Cloud.
  
"We zijn verheugd om OutSystems te omarmen als ons low-code platform voor applicatieontwikkeling", aldus Daniël Gloudemans, Senior Manager Competence. "OutSystems stelt ons in staat om snel in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten en ons concurrentievoordeel te vergroten. Daarnaast biedt OutSystems ons de mogelijkheid om te ontwikkelen en innoveren in een dynamische omgeving.”
  
Koppelingen met systemen en databronnen
Het platform van OutSystems maakt naadloze integratie mogelijk met bestaande systemen, databronnen en API-koppelingen. Hierdoor kan Munckhof waardevolle gegevens combineren en nieuwe inzichten genereren, zonder de bestaande IT-infrastructuur ingrijpend te wijzigen.

Deel deze pagina