16-09-2021

Munckhof investeert in innovatieve touringcar app

Per 1 september maakt Munckhof gebruik van de nieuw ontwikkelde app ‘Tour-Agenda’ van RYSK-IT. Deze investering maakt Munckhof trendsetter op het gebied van real time data communicatie in de touringcarbranche. Met de app wordt data van zowel eigen voertuigen als onderaannemers realtime teruggekoppeld naar de regiecentrale van Munckhof. RYSK-IT ontwikkelde de app door in opdracht van Munckhof, ten behoeve van het vervoer voor het Ministerie van Defensie.

Tour-Agenda
Munckhof maakte al langer gebruik van de Taxi-Agenda van RYSK-IT. De app zorgt voor realtime datacommunicatie met de regieafdelingen van Munckhof. Daarnaast kunnen er ritten, chauffeurs en voertuigen mee worden ingepland, ritten worden beheerd en ingeboekt door klanten. Voor de touringcarbranche bestond een soortgelijke app nog niet. De wens van Munckhof om deze functionaliteiten ook in te zetten voor de touringcar divisie wist RYSK-IT te verwezenlijken met het ontwikkelen van de Tour-Agenda. Munckhof is hiermee de eerste in de touringcarbranche die datacommunicatie zo nauwkeurig en accuraat kan garanderen.

Behoefte aan innovatie
Dat er steeds meer vraag is naar innovatieve tools in het personenvervoer bevestigt John van Gils, eigenaar RYSK-IT. “Het viel ons op dat veel organisaties in deze branche werken met verouderde systemen. Daarom zijn we vorig jaar gestart met het ontwikkelen van innovatieve en toegankelijke tools voor deze sector. Als jonge startende onderneming zijn we dan ook enorm trots om met Munckhof, één van de grootste personenvervoerders van Nederland, te mogen werken.”

“Digitalisering en het optimaliseren van processen staat in alle divisies van Munckhof hoog op de agenda. Met de investering in de Tour-Agenda zetten we daarin een belangrijke stap voor ons touringcarvervoer. Slimme technologie helpt ons om onze dienstverlening te optimaliseren en de verwachtingen van de klant te kunnen overtreffen.” Aldus Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof.

Deel deze pagina