18-06-2016

Munckhof Business Travel Partner Event groot succes

Ieder jaar organiseert Munckhof evenementen voor haar klanten, leveranciers en medewerkers. Tijdens het Munckhof Business Travel Partner Event worden de aanwezigen geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen in de zakenreisbranche en kan men persoonlijk bijpraten met het klantteam waar men dagelijks contact mee heeft.

Te gast bij de Efteling

Het Munckhof Business Travel Partner Event was ook in 2016 een groot succes. Ruim 100 relaties van Munckhof en vele medewerkers waren aanwezig in het Fata Morgana paleis van de Efteling, waar het evenement voor de tweede keer op rij gehouden werd.

Hospitality is essentieel

Tom Roefs, CEO van Munckhof geeft aan waarom het evenement belangrijk is: ”Hospitality is essentieel in onze branche. Ken de klant, weet welke behoefte en vragen ze hebben en speel daarop in. Vroeger was dit vanzelfsprekend, maar in de digitale wereld waarin we nu leven wordt dit weleens vergeten. Tijdens onze evenementen ligt daarom de focus op het persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers. Ik ben erg blij dat we ieder jaar zoveel relaties samen kunnen brengen.”

Maak kennis met

Tijdens deze editie van het Munckhof Business Travel Partner Event waren onder andere Amadeus, Airberlin, Sixt, United Airlines, NS International, Turkish Airlines, Lufthansa, British Airways, International SOS, Air Canada, American Airlines, NH Hotels, Airplus, Etihad Aiways, Düsseldorf Airport, KLM, Cathay Pacific, Avis, Air Europa, SAS en CIBT Visas aanwezig.

Evenementen bij Munckhof

Het Munckhof Business Travel Partner Event werd dit jaar voor de 9e keer gehouden. Ook in het voorjaar van 2017 zal er een editie georganiseerd worden. Tot die tijd organiseert Munckhof regelmatig andere events. In het najaar volgt een evenement dat bijvoorbeeld geheel in het teken van Duty of Care staat. Wilt u meer informatie over de evenementen van Munckhof, neem dan contact met ons op.

Enkele reacties van onze klanten en leveranciers die het event bezochten:

"Het was voor mij belangrijk om kennis te maken met de mensen van Munckhof. Ik vond het goed georganiseerd en een leuke entourage."

"Perfecte balans tussen aantal rondes, beschikbare tijd en deelnemers."

"Alles prima geregeld, erg goede organisatie. Top gedaan!"

"Goed verzorgd, prima ontvangst!"

"Dit event is een prettige manier om met de suppliers in contact te komen."

"Zeer gastvrij, zelfs op zo'n drukke dag alle tijd voor je."

"Veel informatie ontvangen van zeer verschillende suppliers terwijl je tijdens de vrije informatierondes ook nog twee eigen keuzes mocht maken."


 

Deel deze pagina