23-06-2015

Munckhof Business Travel Partner Event 2015

Het Munckhof Business Travel Partner Event editie 2015 is succesvol verlopen.

Tijdens het event werden ruim 100 relaties van Munckhof geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen bij luchtvaartmaatschappijen, hotelketens, autoverhuurbedrijven en andere leveranciers die onderdeel zijn van het internationaal zakenreizen. Daarnaast maakten de relaties kennis met het vaste klantteam van Munckhof waarmee ze dagelijks contact hebben.

Informatieve rondes

Tijdens de informatieve rondes werden de relaties op de hoogte gebracht van het belangrijkste nieuws bij leveranciers. International SOS gaf bijvoorbeeld een korte presentatie over veiligheid en gezondheid van reizigers in het buitenland en Airplus vertelde over hun betaaloplossingen om reiskosten eenvoudig af te rekenen en te analyseren. Verder waren ook KLM, CIBTvisas, airberlin, NS International, Etihad Airways, United Airlines, Maritim Hotels, Cathay Pacific, Finnair, American Airlines, Aeroflot, Avis, TAP Air Portugal, Air Canada, Lufthansa, Hertz, Swiss, Brussels Airlines, Iberia, Austrian Airlines, British Airways en Sixt aanwezig.

Persoonlijk contact essentieel

Tom Roefs, CEO van Munckhof kijkt terug op een zeer geslaagd evenement: “Het is ontzettend mooi om te zien dat in een tijd waarin veel communicatie digitaal en op afstand plaatsvindt onze relaties, leveranciers en medewerkers elkaar face-to-face ontmoeten tijdens dit event. Het is heel waardevol om die persoonlijke contacten te onderhouden omdat daarmee het wederzijds partnership alleen maar onderstreept wordt.”

Het Munckhof Business Travel Partner Event werd voor de 8e keer gehouden. Als locatie was voor deze editie gekozen voor het sprookjesachtige Fata Morgana paleis in de Efteling. In het voorjaar van 2016 zal er opnieuw een Munckhof Business Travel Partner Event georganiseerd worden. Kijk voor een korte sfeerimpressie op onze Facebook pagina: www.facebook.com/munckhofgroep

Deel deze pagina

Een greep uit de reacties van de bezoekers van het Business Travel Partner Event 2015:

“Zeer goed verzorgde dag. Aangenaam om mensen van Munckhof “live” te ontmoeten en spreken. Leuke locatie. Zie uit naar meeting 2016!!!”

“Alles perfect geregeld leuk om de mensen van Munckhof weer te zien en te spreken. De ochtend was leerzaam. Prachtige locatie.”

“Leuk om iedereen van ons Munckhof team weer een keer te zien. Veel verschillende leveranciers gesproken, veel nieuwe info opgedaan. We hebben een hele leuke dag gehad!”

“Uitstekend verzorgde dag in dito locatie. Prima om de medewerkers weer eens persoonlijk te ontmoeten. In de vrije ronde “sleepte” het Amsterdamse team me naar Aeroflot, als alternatieve carrier naar Japan. Prima initiatief. Namens mijn kleindochter ook dank voor de keuze van de locatie.”