23-05-2014

Gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam kiezen voor Munckhof

Munckhof kwam tijdens de aanbestedingsprocedure als winnaar uit de bus voor het vervoer van de leerlingen.

De gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam hebben voor Munckhof gekozen voor de uitvoering van het leerlingenvervoer in de komende jaren. Munckhof kwam tijdens de aanbestedingsprocedure als winnaar uit de bus voor het vervoer van de leerlingen uit de gemeenten van en naar Rotterdam. Het vervoer start vanaf volgend schooljaar en het betreft ruim 180 leerlingen.

Uitbreiding vervoerspakket

Door het winnen van de opdracht versterkt Munckhof haar positie als regisseur van vervoer in het westen van Nederland. “Munckhof verzorgt op dit moment onder andere het leerlingenvervoer en het WMO-vervoer voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk, daarnaast zijn we regisseur voor het vervoer van COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) en het taxivervoer van de Nederlandse Spoorwegen. Het leerlingenvervoer van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam is een mooie toevoeging aan het vervoerspakket in deze regio.” aldus directeur Jos Poortinga.

Specialist in leerlingenvervoer

Munckhof is al jaren gespecialiseerd in het regisseren en uitvoeren van leerlingenvervoer. Vanuit de regiecentrale in Horst wordt het vervoer gepland en gecoördineerd. In samenwerking met taxibedrijven in de regio wordt het vervoer vervolgens uitgevoerd. Jos Poortinga: “Munckhof heeft al ruim 10 jaar een eigen regiecentrum en organiseert dus ook al 10 jaar het vervoer voor vele gemeenten en zorginstellingen in Nederland. Door de groeiende verantwoordelijkheden van de gemeenten en een daling van de budgetten is het essentieel dat het vervoer efficiënt en kostentechnisch interessant georganiseerd wordt. Dat kan alleen door samen te werken met partijen die daarvoor de gewenste flexibiliteit, draagkracht en kennis in huis hebben. Ik ben erg trots dat onder andere de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam hun vertrouwen in Munckhof hebben uitgesproken om dit doel te bereiken.”

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?