26-07-2021

Hogeschool Windesheim kiest voor Munckhof als travel partner

Munckhof heeft onlangs de opdracht ‘studiegerichte groepsreizen’ gewonnen in de aanbesteding van Hogeschool Windesheim, gevestigd in Zwolle en Almere. De opdracht houdt in dat Munckhof per 1 september 2021 de organisatie van reis en verblijf voor meerdaagse buitenlandse reizen voor studenten en begeleiders volledig verzorgt. Denk hierbij aan adviseren, reserveren, boeken en factureren rondom groepsreizen.

Beste in prijs kwaliteit

In de beoordeling werden prijs en kwaliteit even zwaar gewogen. Munckhof kwam hierbij als beste uit de bus. Onder andere het brede aanbod dat Munckhof Groups & Incentives te bieden heeft, zoals de studiegerichte activiteiten en samenwerking met zusteronderneming Munckhof Reizen, zorgden voor een meerwaarde. Daarnaast werd de monitoring via en samenwerking met internationale partner Reed & Mackay met 140 locaties wereldwijd als zeer positief beoordeeld.

Schooljaar 2021 - 2022

De samenwerking gaat per 1 september 2021, de start van het nieuwe schooljaar, van start. De duur van de overeenkomst is 2 jaar met de mogelijkheid om 2 keer met 1 jaar verlengd te worden.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?