23-07-2014

Gemeente Montferland kiest voor Munckhof

Munckhof zal de komende jaren het leerlingenvervoer verzorgen in de gemeente Montferland.

Munckhof zal de komende jaren het leerlingenvervoer verzorgen in de gemeente Montferland. Dat is de uitkomst van de aanbesteding die recent door de gemeente gehouden is. Op dit moment verzorgt Munckhof al een klein deel van het vervoer voor de gemeente, dit zal vanaf volgend schooljaar aanzienlijk uitgebreid worden.

Lokaal vervoer

Het leerlingenvervoer van de gemeente Montferland betreft circa 260 leerlingen die dagelijks vanuit de gemeente naar school en weer terug vervoerd worden. “Het leerlingenvervoer in Montferland zullen we voor een groot deel uitvoeren vanuit onze vestiging in Arnhem, maar we zullen ook diverse lokale vervoersbedrijven inschakelen om routes voor ons te rijden.” aldus Jos Poortinga, directeur van Munckhof.

Toekomst

Het belang van betrouwbare vervoerspartijen wordt steeds groter. Poortinga: “De diverse vormen van personenvervoer staan al lange tijd behoorlijk onder druk. Budgetten dalen, verantwoordelijkheden wijzigen maar de kwaliteit van het vervoer dient optimaal te zijn. Deze uitdaging vraagt om maatwerk, maar ook om organisaties die de omvang hebben om met overheden te kunnen sparren en als adviseur en regisseur van het vervoer op te treden. Munckhof is zo’n organisatie met veel ervaring in huis om dit te organiseren. We zijn trots dat vele opdrachtgevers ons daarin het vertrouwen geven.”

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?