15-06-2016

Doelgroepenvervoer regio Arnhem naar Munckhof: 100 extra chauffeurs nodig

Munckhof is de grote winnaar van de aanbesteding van het sociaal vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen.

Munckhof heeft het maximaal aantal percelen gewonnen en mag het vervoer in met name Arnhem en omgeving gaan verzorgen. Het betreft de uitvoering van zowel het vraagafhankelijke taxivervoer als het vervoer volgens vaste routes. De opdracht wordt uitgevoerd vanuit de taxivestiging van Munckhof in Arnhem.

Verdubbeling van vestiging Arnhem

De regio Arnhem-Nijmegen heeft alle vormen van personenvervoer gecombineerd in de aanbesteding. Dit betreft het WMO vervoer, OV-vervoer, leerlingenvervoer, cliëntenvervoer en vervoer naar dagbestedingen. Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi is blij met het winnen van de opdracht: “We hebben al jaren een taxivestiging in de regio. Het winnen van deze opdracht betekent dat de vestiging in zowel personeelsleden als voertuigen verdubbeld wordt. We zijn daarom nu op zoek naar ruim 100 extra taxichauffeurs in de regio. Dat is een mooie ontwikkeling waar we uiteraard erg trots op zijn.”

Heeft u interesse in de functie van taxichauffeur in de regio Arnhem. Kijk dan op www.werkenbijmunckhof.nl voor onze vacatures en om te solliciteren.
 

Deel deze pagina