21-03-2014

Client event Appingedam

Jaarlijks organiseren wij vele EXP meetings en client events.

Dit zijn bijeenkomsten waarin we u op de hoogte brengen van de laatste trends betreffende Total Result of Travel en waarbij we u in contact brengen met onze leveranciers en samenwerkende partijen. Donderdag 13 maart vond er in Appingedam een Client Event plaats, waar door een deelneemster een leuk verslag van is gemaakt.

‘Afgelopen donderdag, 13 maart, was het dan zover: ik ging naar het Client Event van Munckhof en KLM, dat plaats vond op Landgoed Ekenstein in Appingedam. Op de planning stonden een presentatie van Munckhof en KLM en daarnaast zou er ook een kookworkshop gegeven worden. Meestal worden soortgelijke evenementen wat verder van huis georganiseerd. Juist omdat het zo dichtbij was en vanwege mijn relatie met Munckhof, leek het mij een goed idee om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Ik werk ongeveer 6 jaar bij Wagenborg Offshore en heb vanuit mijn functie veel contact met de medewerkers van Munckhof in Delfzijl. Het team weet altijd goed wat onze wensen zijn, ze zijn betrokken, flexibel en bieden een betrouwbaar product.

Op de prachtige locatie van Landgoed Ekenstein werden we rond 11 uur verwacht en ontvangen door Jacqueline, de Office Manager van Munckhof Delfzijl. We waren met een leuk clubje enthousiaste dames, van verschillende bedrijven uit de regio. Onder het genot van een hapje en een drankje, gaven de dames van KLM een duidelijke presentatie over KLM en het Bluebiz concept, dit was heel interessant. Daarna vertelde Birgit, Manager Business Travel van Munckhof, over Munckhof: een stabiele organisatie, die onder andere gespecialiseerd is in zakenreizen.

Na de presentaties startte de kookworkshop die werd gegeven door de kok van Ekenstein. Het was geweldig om in deze ontspannen sfeer met elkaar te praten over onze samenwerking en om ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere bedrijven. We hebben allemaal genoten van het koken en natuurlijk van het heerlijke eten, waarmee we de dag afgesloten hebben.

Het was een geweldige dag, een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Graag wil ik Jacqueline en Birgit van Munckhof en Annemarie en Marguerite van KLM hiervoor bedanken.’

Een vriendelijke groet van Erika Albertema (Wagenborg Offshore)

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?