19-06-2014

Business Travel Partner Event 2014 succesvol verlopen

Op 12 juni 2014 vond het Business Travel Partner Event plaats.

Tijdens dit evenement werden bezoekers in een kort tijdbestek bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de zakenreisbranche.

Het Business Travel Partner Event werd gehouden in de prachtige en unieke setting van Landgoed de Salentein in Nijkerk. 

Na het openingswoord van Tom Roefs, CEO Munckhof Groep, werden de gasten verdeeld in groepen om deel te nemen aan informatieve ronden. Zij werden in 10 minuten bijgepraat over de laatste ontwikkelingen aan de tafels van de aanwezige airlines en andere leveranciers van travel diensten. We mochten ons verheugen op de aanwezigheid van maar liefst 20 leveranciers, die hun uiteenlopende diensten op een perfecte wijze voor het voetlicht brachten. Tijdens het event was er volop 1-op-1 interactie tussen alle aanwezigen. De waarde van Munckhof als ‘spin in het web’ in de dynamische zakenreisindustrie kwam duidelijk naar voren bij het in contact brengen van de aanwezige travel managers en onze leveranciers. De travel kennis van de bezoekers werd op de proef gesteld tijdens een spannende quiz waarbij de winnares werd beloond met een fles wijn van Landgoed de Salentein. Na afloop van het officiële gedeelte werd een aantal prachtige reisprijzen zoals tickets en hotelovernachtingen verloot onder de aanwezigen. Wij danken al onze gasten voor hun aanwezigheid en zien eenieder graag terug in 2015!

Wilt u ook een van onze EXP meetings bijwonen? Neem dan telefonisch contact met ons op (tel. 077 320 4281) of stuur een e-mail naar result@munckhof.nl.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?