21-04-2021

Munckhof voor 11e keer uitgeroepen tot Best Managed Company

Opnieuw is Munckhof uitgeroepen tot één van de Best Managed Companies van Nederland. Dit predicaat wordt jaarlijks door Deloitte gegeven aan bedrijven met aantoonbare ambities en vernieuwing, die toekomstgericht denken en hier hun organisatie op inrichten. Een groot compliment voor Munckhof, om ondanks de bijzondere covid-19 omstandigheden deze titel toegekend te hebben gekregen. Slechts 20 andere bedrijven hebben dit jaar ook deze benoeming mogen ontvangen.

Groot compliment

Het opnieuw behalen van de titel Best Managed Company is een waardering voor de hele organisatie van Munckhof. Het is niet alleen een erkenning voor het beleid op managementniveau, maar juist voor alle medewerkers. Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof: “Het zijn uiteindelijk onze bijna 2000 collega’s die onze dienstverlening elke dag weer opnieuw waarmaken en laten zien waar we voor staan. In het afgelopen jaar heeft dat door de coronacrisis voor alle collega’s de nodige uitdagingen met zich meegebracht. Het maakt ons dan ook extra trots om te zien dat iedereen op zijn of haar manier een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van Munckhof”.

Over het Best Managed Companies programma

Met het Best Managed Company programma gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de best geleide bedrijven binnen Nederland. Het strategisch en operationele management van de organisatie wordt door verschillende perspectieven beoordeelt, namelijk: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. Hierbij werd zowel het niveau van de thema’s alsook de onderlinge balans tussen de thema’s beoordeeld.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?