Travel Management en Tapas

Wij vinden het belangrijk om op persoonlijke en informele wijze in contact te treden met onze klanten. Hierbij willen we hen niet alleen voorzien van nieuwe informatie op het gebied van travel management, maar ook met hen sparren over hoe onze dienstverlening ervaren wordt en hoe we de klant nog beter kunnen ontzorgen. Daarnaast wordt het discussiƫren met vakgenoten door onze gasten als zeer waardevol gezien.

Klanten beter leren kennen

Onze EXPmeetings vormen een belangrijke basis voor het creëren van extra contactmomenten met onze klanten. Zo organiseerden wij onlangs een “Tapas sessie” op het kantoor van Munckhof Business Travel Deventer zodat klanten en medewerkers elkaar beter konden leren kennen.

Travel management

Onder de genodigden waren klanten die zowel voor de directie als voor medewerkers van hun organisaties zakenreizen boeken. Bij binnenkomst konden de klanten een blik werpen op onze werkwijzen en bovendien de boekingssystemen van dichtbij bekijken. Vervolgens konden de genodigden onder het genot van heerlijke warme en koude tapas discussiëren over een aantal onderwerpen op het gebied van travel management. Onderwerpen die aan bod kwamen, waren onder meer het verzorgen van visa, het organiseren van vervoer naar de luchthaven en de mogelijkheden om grip en overzicht te houden op waar reizigers zich ter wereld bevinden. 

Processen boeken van zakenreizen

De reacties van de aanwezige klanten en medewerkers waren erg positief. Er werd aangegeven dat men het prettig vond om elkaar op deze manier beter te leren kennen en ook om de processen achter het boeken van zakenreizen beter te kunnen doorgronden. Ook het uitwisselen van tips over het boeken van zakenreizen werd erg op prijs gesteld.

Wilt u ook een van onze evenementen en bijeenkomsten bijwonen? Neem dan contact met ons op of abonneer u op onze maandelijkse, zakelijke newsletter, hierin worden onze evenementen aangekondigd.

Milou Klarenbeek
Milou Klarenbeek
Business Travel Consultant
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*