Stageplekken voor iedereen!

Een aantal weken geleden liep Mike een dag mee bij Munckhof.

Mike is leerling van de Vijverhofschool in Venlo, groot fan van VVV-Venlo en deelnemer aan de Prokkelstagedag (http://www.prokkel.nl/prokkelstages/). Een dag georganiseerd om jongeren met een beperking mee te laten kijken bij bedrijven in de regio. Als Munckhof werken we hier graag aan mee. Niet alleen omdat we daarin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, maar ook omdat we het belangrijk vinden om jongeren kennis te laten maken met onze dienstverlening.

Kijkje achter de schermen

De stage van Mike had door zijn beperking natuurlijk een bijzondere invulling. Mike liep tijdens zijn stagedag mee bij onze werkplaats, de receptie, de taxicentrale en bij de wasplaats. Een leuke dag voor Mike waarbij hij letterlijk een kijkje achter de schermen kreeg bij het taxibedrijf waarmee hij iedere dag van een naar school reist.

Carrièrekansen in het oosten

Ook voor reguliere meeloop- en onderzoekstages op MBO, HBO en WO niveau heeft Munckhof meer dan voldoende te bieden. Wij nemen onze rol als werkgever in Noord-Limburg daarin zeer serieus. Jongeren verhuizen voor hun studie vaak naar de Randstad en ‘vergeten’ dan de mogelijkheden die in het oosten en zuiden van het land liggen. Dat is zonde! In de regio’s zijn voldoende toonaangevende bedrijven te vinden die interessante stage en carrière mogelijkheden bieden. Bij Munckhof hebben we bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod aan stageplaatsen. Denk aan ICT, Financiële zaken, Personeel & Organisatie, Marketing & Communicatie, Administratieve functies, Secretariaat en Facilitaire zaken. Ook bij onze business travel kantoren en bijvoorbeeld op onze werkplaats zijn diverse stagemogelijkheden.

Ga het gesprek aan!

Het is aan de bedrijven in de regio om te laten zien dat zij interessante stageplekken hebben voor ambitieuze studenten. Initiatieven als Inspire (https://www.facebook.com/Inspirehorstvenray), waarbij bedrijven uit de regio zich tijdens een event presenteren voor jongeren, zijn hier perfecte voorbeelden van. Munckhof zal ook dit jaar bij Inspire aanwezig zijn. Heb je nu al interesse om met ons in gesprek te komen over een stageplek of wil je meer weten over Munckhof? Neem dan contact met me op!Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*