Spaarprogramma's: Eenvoudig voordeel verdienen

Vele grote airlines kennen een spaarprogramma waarmee punten gespaard kunnen worden, zodat klanten beloond worden voor hun loyaliteit. Omdat dit een bedrijf mooie voordelen kan opleveren, zou een bedrijf naar mijn idee altijd gebruik moeten maken van de verschillende spaarprogramma’s. Deelname kan leiden tot een besparing op de reiskosten die u maakt.

Wanneer een bedrijf deelneemt aan corporate spaarprogramma’s levert het boeken van vluchten punten op die ingewisseld kunnen worden voor gratis tickets. Het aantal punten dat een bedrijf ontvangt voor een geboekte vlucht is afhankelijk van de bestemming en de boekingsklasse. Er zijn ook spaarprogramma’s die gericht zijn op de individuele reiziger. Zij kunnen met hun verdiende punten, naast een gratis ticket, nog andere voordelen halen. Zo kunnen zij kiezen voor een upgrade, een hotelovernachting of producten uit de webshop.

Om deel te nemen aan een spaarprogramma is vaak geen vereiste minimum omzet nodig, waardoor er geen drempel voor aanmelding is. Bijkomend voordeel is dat het deelnemen aan meerdere spaarprogramma’s geen probleem hoeft te zijn. Registreren kan via de websites van de verschillende airlines en kost weinig tijd. Na deze registratie worden, meestal direct na de vlucht, de verdiende spaarpunten automatisch bijgeschreven. Bij sommige airlines is de geldigheidsduur van de spaarpunten vastgesteld op meerdere jaren, terwijl andere airlines geen geldigheidsduur hanteren.

Deelnemen aan een of meerdere spaarprogramma’s is voor een bedrijf een kans. Het is eenvoudig, er valt niks te verliezen en bovendien kan het mooie voordelen opleveren. Wij attenderen onze klanten op spaarprogramma’s die voor hen interessant zijn en houden hier rekening mee wanneer er een nieuwe boeking gemaakt dient te worden.Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*