Op tijd op Schiphol, ook met de trein!

Stel, je moet naar Schiphol en je wilt zeker op tijd zijn voor je vlucht. Op welke manier zou je dan reizen? Bij velen zal de trein niet hoog op het lijstje staan. Om dit beeld te veranderen introduceert NS een Schiphol Garantie Service.

NS garandeert tijdige aankomst op Schiphol en mocht dit niet via het reguliere spoorboekje mogelijk zijn (bijvoorbeeld door vertraging) dan zet NS bussen of een taxi in.

De extra service is een proef die tot september zal lopen met als doel het openbaar vervoer te promoten onder reizigers die vanaf Schiphol vliegen. Niet alleen is het voor de Nederlandse Spoorwegen van belang om zoveel mogelijk mensen met de trein te laten reizen. Ook is het voor Schiphol natuurlijk belangrijk dat iedereen op tijd op de luchthaven is. Munckhof omarmt dit initiatief. Reizen met de trein vergroot namelijk het Total Result of Travel. Je kunt onderweg naar de luchthaven doorwerken, komt uitgerust aan midden in de vertrekhal van Schiphol en je hoeft je geen zorgen te maken dat je te laat komt.

De aankomstgarantie van Schiphol en de Nederlandse Spoorwegen is kortom een nieuwe slimme mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan een succesvolle zakenreis!

Pieter van Hout
Pieter van Hout
Result Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*