Luxueus genieten in een business lounge

Met een druk schema is het niet gemakkelijk om tijdens een zakenreis op een luchthaven de rust en tijd te vinden om op adem te komen of te werken. Toch is dit erg belangrijk om uiteindelijk het beste resultaat uit een zakenreis te kunnen halen.

Met een druk schema is het niet gemakkelijk om tijdens een zakenreis op een luchthaven de rust en tijd te vinden om op adem te komen of te werken. Toch is dit erg belangrijk om uiteindelijk het beste resultaat uit een zakenreis te kunnen halen. Op vele luchthavens zijn er plekken te vinden die de mogelijkheid bieden om even afgezonderd te zijn. Ook voor reizigers die geen frequent reiziger zijn, is het mogelijk om van de luxe en rust van een Business Lounge te genieten. Deze lounges zijn voor iedereen toegankelijk op vertoon van een vooraf geboekte voucher. De rustige omgeving geeft ruimte om te relaxen voordat een vlucht vertrekt, te genieten van een drankje en/of een lichte maaltijd, een krant of tijdschrift te lezen, de laatste e-mails te beantwoorden, tv te kijken of in alle rust te werken. Kortom; een uitstekende mogelijkheid om uitgerust aan de reis te beginnen.

Groot voordeel is dat reizigers die gebruik maken van een Business Lounge met een uitgerust gevoel op reis gaan. Dit levert gedurende de reis, en zelfs al in de lounge, een verhoogde productiviteit op wat uiteindelijk resulteert in een hogere effectiviteit en dus geld oplevert. Op meer dan 120 luchthavens wereldwijd zijn vele airport lounges te vinden. Iedereen kan zich voortaan een VIP voelen door een Business Lounge te boeken, ongeacht de luchtvaartmaatschappij waarmee gevlogen wordt. U boekt al een lounge vanaf € 16,- per persoon per entree. Relatief lage kosten die veel extra geld en business op kunnen leveren. Kortom: een verblijf in een Business Lounge draagt bij aan úw Total Result of Travel!Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*