Lissabon: ideaal voor uw congres, meeting of incentive

Op uitnodiging van Lisboa Convention Bureau heb ik een bezoek gebracht aan Lissabon. Hier heb ik  diverse hotels, meeting rooms en bijzondere locaties bekeken en activiteiten gedaan voor het organiseren van een congres, meeting of incentive. Mijn conclusie: Lissabon is een ideale bestemming voor een zakelijke groepsreis.

Bereikbaarheid vanuit de luchthaven

Lissabon is heel erg goed bereikbaar vanaf de Europese luchthavens. Diverse luchtvaartmaatschappijen hebben dagelijkse vluchten naar Lissabon, waarbij u uiteraard kunt profiteren van groepstarieven tegen gunstige voorwaarden. De luchthaven ligt slechts 7 kilometer van de stad, dus u hoeft geen lange reis per bus naar het hotel af te leggen.  

Variatie aan hotels en vergaderlocaties

De stad heeft niet alleen prima hotels in het centrum, maar ook in het  Parque de Nacios, de wijk waar in 1998 de wereldtentoonstelling werd gehouden. Veel hotels hebben uitstekende vergaderfaciliteiten met meeting rooms voor kleine maar ook hele grote groepen. Of ruil de standaard vergaderzaal in voor een unieke, inspirerende locatie? Lissabon biedt ook hiervoor schitterende locaties, zodat uw meeting of event gegarandeerd een succes wordt.

Dineren op niveau

Lissabon beschikt bovendien over zowel trendy als klassieke toprestaurants, waar u kunt dineren op hoog culinair niveau. Ga bijvoorbeeld met uw klanten of relaties naar het fameuze restaurant Eleven.

Talloze groepsactiviteiten

Maar het leukste van Lissabon is dat er ontzettend veel te zien en te doen is in de stad en de omgeving. Maak een tocht met een oude tram door het historische centrum, ga per rib boat naar de badplaats Cascais. Of reis per Beetle naar Sintra, het stadje van paleizen, kastelen en mooie uitzichten en stop onderweg bij een wijnkelder om de heerlijke wijnen te proeven. Kortom, enorm veel mogelijkheden voor het organiseren van de perfecte groepsreis, waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd.

Ineke Arts
Ineke Arts
Senior Travel Consultant
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*