Een cruise als zakelijke bijeenkomst

Cruiseschepen zijn ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Werken, workshops of teambuilding: de mogelijkheden zijn legio!

Cruisen is hot. Steeds meer Nederlanders gaan op cruisevakantie en ontdekken de vele voordelen van een cruise; tijdens één reis worden er bijvoorbeeld meerdere bestemmingen aangedaan. Aan boord geniet men van de vele voorzieningen, zoals zwembaden, fitness, theatershows, muzikaal entertainment en een uitgebreid activiteitenprogramma. En waar u heen wilt? Die keuze is praktisch onbeperkt.

Een cruise is niet meer alleen geschikt voor mensen op leeftijd, tegenwoordig maken mensen in alle leeftijden reizen met een cruiseschip. Cruiseschepen zijn daarbij ook geschikt voor zakelijke groepen. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een incentive of een zakelijk congres? Alle voorzieningen die nodig zijn om een incentive tot een succes te maken, zijn aan boord van een cruiseschip beschikbaar, van kleine vergaderruimtes tot grote conferentiezalen. Uw reis kan één dag duren, maar ook meerdere dagen, geschikt voor bijvoorbeeld een trainingsweek.

Overdag zijn er verschillende mogelijkheden voor uw groep. U kunt een speciaal programma organiseren in een van de congresruimtes, maar ook een groepsactiviteit aan boord of een privé-excursie aan land. Daarnaast is er ook voldoende tijd en ruimte om op eigen gelegenheid het schip en de bestemmingen die u aandoet te ontdekken. ’s Avonds kunt u gezellig samen dineren, om vervolgens de avond af te sluiten met entertainment aan boord.

Op het water kunt u ook gewoon werken, brainstormen, een cursus volgen en werken aan visie of strategieën. Door de beslotenheid van een schip leert men elkaar beter kennen en zal het groepsgevoel worden versterkt. Bovendien is het all-inclusive karakter van een cruise kostenbesparend en kunt u alles in één keer regelen. Zo hoeft u ook maar één rekening in te dienen.

Maak indruk op uw collega’s, werknemers of partners door uw zakelijk evenement op een cruiseschip te houden. De mogelijkheden zijn legio. Wij gaan graag de uitdaging aan om aan de hand van uw wensen de reis tot in de puntjes samen te stellen. Neem contact op met Munckhof Groups Desk voor meer informatie.

Ineke Arts
Ineke Arts
Senior Travel Consultant
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*