Evean

Toen we in 2018 de keuze voor Munckhof maakten, kon er zeer snel worden opgestart, wat we als zeer prettig hebben ervaren.

Over Evean

Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, te weten in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam. Zij helpen met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen. Evean is onderdeel van Espria, een netwerk van zorgorganisaties. Samen werkt men aan zorg voor de toekomst; gezondheid van mensen in een zorgzame samenleving.  
 

Munckhof al vanaf 2018 partner in het vervoer

Munckhof vervoert mensen met onder andere dementie, psychiatrische klachten of NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) naar dagbestedingslocaties. In totaal heeft Evean veertien dagbestedings-locaties, waarvan vier inlooplocaties waar de mensen zelf naartoe komen. De dagbesteding vindt plaats tussen tien uur ’s ochtend en vier uur ’s middags.

Annelies Koster, coördinator dagbesteding vertelt: “Toen we in 2018 de keuze voor Munckhof maakten, kon er zeer snel worden opgestart, wat we als zeer prettig hebben ervaren. Een medewerker van Munckhof is destijds op de verschillende locaties geweest om uit te leggen hoe de systemen van Munckhof werken en om vragen te beantwoorden. Ook dit werd zeer op prijs gesteld”. 

Ze vervolgt: “Bij het overgrote deel van deze dagbestedingslocaties verloopt het vervoer goed. Op sommige locaties is het af en toe een uitdaging om alles in goede banen te leiden. Ik moet toegeven dat Munckhof echt haar best doet om vaste chauffeurs op de locaties te plannen en dat is het meest ideale, zeker voor onze doelgroep”.
 

Het contact met Munckhof

Op de vraag hoe het contact met Munckhof over het algemeen verloopt geeft Annelies aan: “Onze medewerkers hebben het vaakst contact met de afdeling regie van Munckhof via telefoon of e-mail. Zolang het goed gaat, hoor ik over het algemeen niets. Ik word er pas bij betrokken als het even niet lekker loopt. Op dat moment neem ik rechtstreeks contact op met de accountmanager. Zij werkt al lang bij Munckhof en kent de situatie bij Evean uitstekend. In bijna alle gevallen is het dan snel opgelost. Wat ik ook goed vind aan Munckhof is dat ze sorry durven te zeggen of een bloemetje sturen als het even niet goed is gegaan”. Annelies vervolgt; “Het contact tussen de medewerkers en de chauffeurs is over het algemeen ook goed en we nodigen ze ook altijd even uit om een kopje koffie te komen drinken als ze daar tijd voor hebben”.
 

Tot slot

Annelies sluit het interview af met de woorden: “Munckhof verdient nog geen 10, maar een 8 is zeker wel op z’n plaats”.

Deel deze pagina
Evean