27-03-2024

Munckhof wint aanbesteding leerlingenvervoer regio Echt, Susteren en Roermond

Omnibuzz heeft het leerlingenvervoer voor perceel 4 gegund aan Munckhof. Dit perceel omvat het vervoer van leerlingen van de regio Echt, Susteren en Roermond naar bestemmingen in het zuiden, waaronder Limbricht, Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Sittard en Geleen, evenals de omliggende kleine dorpjes.

Met deze aanbesteding wordt Munckhof verantwoordelijk voor het vervoeren van 72 leerlingen, verdeeld over 15 tot 20 routes per dag. Het contract gaat in op 1 augustus 2024 en loopt tot 31 juli 2028.De looptijd van het contract bedraagt dus 4 jaar, met de mogelijkheid tot twee verlengingen van elk 1 jaar.

Deze aanbesteding biedt een mooie start voor het vervoer in Midden-Limburg. “Tot op heden verzorgden wij nog geen leerlingenvervoer in de regio Midden-Limburg. Deze aanbesteding biedt kansen om het vervoer in deze gemeenten op te starten en verder uit te breiden. Een mooie stap in onze dienstverlening”, aldus Arjan Wiering, COO bij Munckhof.

Naast het winnen van perceel 4, heeft Munckhof ook een wachtkamerovereenkomst afgesloten voor perceel 5. Deze overeenkomst betreft het zwemvervoer voor de gemeente Roermond. Mocht de huidige winnaar van deze aanbesteding niet aan de gestelde eisen voldoen, dan zal Munckhof het zwemvervoer overnemen.

Deel deze pagina