10-04-2019

Regiotaxi Flevoland kiest voor callcenter Munckhof

Provincie Flevoland heeft Munckhof de opdracht gegeven om de callcenter werkzaamheden te verrichten voor de regiotaxi in de provincie. Dat is de uitkomst van de aanbesteding die de provincie doorlopen heeft. Munckhof heeft hierbij maximaal gescoord op alle onderdelen van de aanbieding.

Callcenter en uitvoering gesplitst

De provincie heeft de uitvoering en het callcenter voor de regiotaxi gesplitst. Dat betekent dat de partij die het callcenter verzorgt zelf geen taxiritten uitvoert. Munckhof zal in dit geval alle ritaanvragen aannemen, verwerken en deze vervolgens doorsturen aan de uitvoerende taxibedrijven. De opdracht heeft een looptijd van 6 jaar en start op 1 juli 2019. 

Aanvulling op het werkpakket

Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof over deze nieuwe opdracht: “Ik ben ontzettend trots dat we deze opdracht gewonnen hebben. De provincie heeft voor ons gekozen op basis van ons gedegen implementatieplan, de wijze waarop we onze organisatie ingericht hebben en hoe we de communicatie gaan invullen. Het is een mooie uitbreiding van ons werkpakket.”
 

Deel deze pagina