06-06-2024

Munckhof weer vervoerspartner KLM Open

Munckhof mag opnieuw het vervoer verzorgen voor een van de grootste sportevenementen van ons land: het KLM Open. Het internationale golftoernooi wordt dit jaar van 20 tot en met 23 juni gespeeld op golfclub The International bij Amsterdam.

Munckhof gaat de bezoekers vervoeren tussen de parkeerplaatsen en de baan en zorgt daarnaast voor het vervoer van de spelers. Hans Bartels, bedrijfsleider Munckhof Reizen: “Een groot sportevenement zoals het KLM Open vergt heel veel planning. Er moeten genoeg touringcars geregeld worden en er moet een gedegen vervoersplan liggen. Het vervoersplan wordt gemaakt op basis van de trainings- en wedstrijdtijden en moet kloppen. Doordat Munckhof al vanaf 2013 bij het KLM Open betrokken is, hebben we al enkele jaren ervaring opgedaan. We zijn blij met het vertrouwen dat we wederom krijgen van TIG Sports, de organisator van het KLM Open.”

Munckhof zet twaalf tot veertien touringcars in, waarvan vier bussen in de kleuren van KLM. Deze KLM-bussen worden ingezet voor het vervoer van de spelers en voor relaties van KLM. Verder maakt Munckhof gebruik van OV-bussen en wordt er samengewerkt met onderaannemers. Tim van Waes (TIG Sports) is te spreken over de samenwerking met Munckhof. “Voor het KLM Open, maar ook voor bijvoorbeeld de Europese Kampioenschappen Atletiek en de Worldcup Shorttrack werkt TIG Sports al langer samen met Munckhof. Zij hebben de jarenlange ervaring en vereisten die TIG Sports van een vervoerspartner verwacht. Ze denken met ons mee over de planning; de grootste uitdaging. En ze zijn flexibel en daardoor in staat om snel te anticiperen op veranderende omstandigheden en onverwachte situaties, dit mede dankzij hun grote netwerk aan onderaannemers. TIG Sports vraagt en zij regelen ’t vervolgens gewoon allemaal goed.”

Deel deze pagina