03-04-2024

Arjan Wiering nieuwe Managing Director bij Munckhof

Arjan Wiering (44) is benoemd tot Managing Director van Munckhof Groep BV. Daarmee neemt hij de dagelijkse leiding over van Tom Roefs (58).

Arjan Wiering (44) is benoemd tot Managing Director van Munckhof Groep BV. Daarmee neemt hij de dagelijkse leiding over van Tom Roefs (58). Roefs zal de positie van vice-chairman gaan bekleden bij de Raad van Bestuur van InfraMobility NV te Antwerpen, het moederbedrijf van Munckhof en Hansea.

Internationale samenwerking
Munckhof werd in 2022 overgenomen door het Belgische Hansea. De belangen van beide
organisaties komen tezamen in het Belgische InfraMobility. Sinds de overname zijn er in de
samenwerking al mooie stappen gezet op het gebied van o.a. Finance en HR. Voor de volgende fase zijn er in de leiding een aantal aanpassingen nodig. Daarom is Tom Roefs benoemd tot vice-chairman van de Raad van Bestuur van InfraMobility. Samen met de huidige chairman Bernard Gustin wordt hij verantwoordelijk voor de uitrol van de InfraMobility strategie. Belangrijke focusgebieden zijn commercie, asset management, procurement en ESG.

In lijn met strategie
De eindverantwoordelijkheid bij Munckhof wordt overgedragen aan Arjan Wiering. Arjan Wiering is sinds april 2023 COO bij Munckhof en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor alle Passenger Transport activiteiten. Hij maakt nu dus de stap naar Managing Director. Tom Roefs zegt hierover: “Deze ontwikkeling past naadloos in onze strategie. Ik ben enorm trots op het Munckhof van vandaag. Ik ben ervan overtuigd dat Arjan, samen met Financieel Directeur Patrick Straetemans en het Senior Management Team, de organisatie verder zal doorontwikkelen. Zelf zal ik vanuit mijn nieuwe rol bij InfraMobility natuurlijk nauw betrokken blijven bij Munckhof!”

Deel deze pagina