05-12-2019

CBS kiest opnieuw voor Munckhof als travel partner

Munckhof heeft opnieuw de aanbesteding gewonnen voor het verzorgen van de buitenlandse dienstreizen voor het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De opdracht houdt in dat Munckhof de organisatie van internationale dienstreizen en incidenteel groepsreizen volledig verzorgt. Denk hierbij aan adviseren, reserveren, boeken en factureren rondom zakelijk reizen.

Groot compliment
Met het winnen van de aanbesteding wordt het contract tussen Munckhof en CBS verlengd met in ieder geval twee jaar. Optioneel kan het contract nog drie keer met 1 jaar verlengd worden. Munckhof is al sinds 2016 de vaste leverancier van CBS. Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof: “Het is een eer om wederom verkozen te zijn tot travel partner van CBS. Door in te spelen op de diversiteit van behoeften en wensen van de zowel de CBS organisatie als ook haar medewerkers ontzorgen wij ze volledig. Munckhof ondersteunt in het uitvoeren van het reisbesluit, bijvoorbeeld door het aanbieden van duurzame alternatieven. De verlenging is bovendien een groot compliment voor onze collega’s die zich dagelijks inzetten om een hoogwaardige service te bieden aan onze klanten.”

Dienstverlening op maat  
Voor de uitvoering is er aan het begin van de samenwerking een CBS Travel Team samengesteld. Dit vaste team blijft bestaan en zal alle reisaanvragen van het CBS in behandeling nemen en op maat gemaakte voorstellen aanbieden. Daarnaast levert Munckhof specifieke reisrapportages. Op basis van verschillende analyses over de zakelijke reizen van CBS maakt Munckhof rapportages, waardoor het CBS nog meer grip krijgt op hun zakenreizen.

Deel deze pagina
CBS kiest opnieuw voor Munckhof als travel partner