CITAVERDE College

Het is een prettige gedachte dat je 24 uur per dag kunt terugvallen op een organisatie als je op reis bent.

De groene sector is een van de meest innoverende, ondernemende en belangrijke sectoren van ons land. Niet voor niets heeft de overheid de groene sectoren Agri & Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen uitgeroepen tot zogenaamde topsectoren. Het CITAVERDE College is een school in Limburg die VMBO en MBO opleidingen biedt gericht op de groene sector. Naast theorie wordt er veel met praktijk gewerkt zodat de leerlingen ontdekken waar hun talenten liggen.

Groepsreis Verenigde Staten

Voor de organisatie van een studiereis naar de Verenigde Staten was het CITAVERDE College op zoek naar een reisorganisatie en kwamen ze in contact met Munckhof. Het reisgezelschap bestaat uit een groep van 25 studenten. Het doel van deze reis was om studenten één van de welvarendste landbouwgebieden ter wereld te laten zien.

Programma afgestemd op de student

Het programma en de bedrijfsbezoeken gedurende de reis werden uitgekozen op basis van de opleidingen van de studenten. Henk Beijers: ‘’In principe bepalen wij het programma van de reis, maar in een gesprek met Munckhof wordt er wel gekeken of er toevoegingen kunnen worden gedaan. Na het akkoord boeken zij de vliegreis en wordt er contact opgenomen met de motels.’’

Altijd een oplossing

“De betrokkenheid en de begeleiding vanuit Munckhof worden erg gewaardeerd. Belangrijk bij een groepsreis is dat alles goed geregeld is en dat er een nummer is waar je, indien nodig, op terug kunt vallen. Het is weleens voorgekomen dat iemand zijn paspoort is verloren. Munckhof staat dan direct klaar om te helpen waardoor de reis zonder problemen kan worden vervolgd.’’ aldus de heer Beijers.

Meer over het organiseren van studiereizen >

www.citaverde.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
studiereis
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 77 397 4252