Regio Venlo On Stage

De meerwaarde van Munckhof voor ons is vertrouwen, stiptheid en kwaliteit.

‘On Stage’

Het project ‘On Stage’ werd in oktober 2007 voor het eerst gerealiseerd in Delft. Daarna is On Stage ook in andere steden uitgevoerd, zoals op 10 februari 2015 in Venlo. Doel van dit evenement is om leerlingen kennis te laten maken met verschillende beroepen door hen te ‘matchen’ met professionals uit het bedrijfsleven.

Droomberoepen

1050 leerlingen van drie-vmbo van 7 verschillende scholen namen deel aan de tweede editie van dit beroepenfeest in Venlo. Vooraf konden zij hun droomberoep aanleveren en ging het On Stage Team deze droomberoepen werven. Er waren veel wensberoepen van leerlingen vertegenwoordigd: van tatoeëerder tot cardioloog, van automonteur tot advocaat. Het sideprogramma werd verzorgd door dj/zanger/vj en presentator Lex Uiting. Projectleider Petra Hendriks over Regio Venlo on Stage: “Het was letterlijk een feest, waarbij de leerlingen met muziek over de rode loper werden ontvangen. Gesprekjes ontstonden, er werd gematcht en beroepsbeoefenaren kozen de mooiste visitekaartjes die door de leerlingen zelf gemaakt waren uit.”

Vertrouwen

Regio Venlo On Stage werd door een projectleiding uitgevoerd met Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken als projectorganisatie. Er werd een On Stage Team geformeerd bestaande uit decanen van de 5 scholen, teamleiders, vertegenwoordiging uit het ROC (Gilde Opleidingen), vertegenwoordiging vanuit het bedrijfsleven en de overheid. Petra Hendriks: “Het vervoer was tijdens de 1e en 2e editie in  handen van Munckhof. Bussen werden ingezet om leerlingen van school naar het beroepenfeest te brengen. Tijdens het beroepenfeest bij Seacon Stadion - De Koel - stonden de bussen geparkeerd naast de rode loper, waardoor leerlingen uit de bus op de rode loper stapten. We hebben voor Munckhof gekozen vanwege de jarenlange, prettige samenwerking. De meerwaarde voor ons is vertrouwen, stiptheid en kwaliteit. In 2016 mag Munckhof het vervoer voor On Stage wederom organiseren, ditmaal naar Toverland!”

www.regiovenloonstage.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Rode loper Regio Venlo On Stage
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij