Pleyade

Mede dankzij de vlekkeloze planning en uitvoering van het vervoer door Munckhof was het gala voor bewoners een groot succes. Het vervoer werd efficiƫnt gepland en voor de bewoners was het een comfortabele rit.

Over Pleyade

Pleyade is een ouderenzorgorganisatie in de provincie Gelderland. Een organisatie waarbij de bewoner zelf bepaalt hoe hij of zij wil leven met ondersteuning van Pleyade.
 

Gala-avond Pleyade een groot succes mede door vlekkeloze planning en uitvoering van het vervoer

Begin 2024 vond het Pleyada gala voor bewoners plaats in Hotel Papendal. Munckhof heeft haar steentje bijgedragen aan deze succesvolle avond door de ruim honderd bewoners en introducees met touringcars, taxi’s en rolstoelbussen van ons zelf en onderaannemers naar de feestlocatie Hotel Papendal in Arnhem te brengen. Maaike Fakkel, Inkoper bij Pleyade, geeft aan dat de inzet van Munckhof heeft bijgedragen aan een zeer geslaagde avond. “Mede dankzij de vlekkeloze planning en uitvoering van het vervoer door Munckhof is het gala een groot succes geworden. Het vervoer werd efficiënt gepland en voor de bewoners was het een comfortabele rit.” Munckhof kijkt eveneens tevreden terug op een geslaagde dag!

Deel deze pagina