Hardlopen op de Chinese Muur

De combinatie van China ontdekken en hardlopen over de Chinese muur is geweldig. Het was een onvergetelijke reis.

Verenigingen, bedrijven en andere groepen benaderen Munckhof regelmatig met bijzondere reisaanvragen. Een vriendengroep vroeg ons recent om een reis door China samen te stellen in combinatie met een hardloopwedstrijd ter plaatse. Een bijzondere aanvraag waar de afdeling Groups Desk een maatwerk programma voor samengesteld heeft.

Hardlopen over de Chinese muur

Munckhof regelde alles rondom de reis. Naast een bezoek aan onder andere Beijing en Guangzhou zorgden we er ook voor dat de groep kon deelnemen aan de Great Wall of China Marathon. Een zeer zware en intensieve hardloopwedstrijd over de Chinese muur.

Ton Hoogakker, deelnemer aan de reis over het programma: “Het was een mooie reis. De eerste dagen verbleven we in Beijing om de stad te verkennen. Daarna lag onze focus een paar dagen op de marathon. Deze was ontzettend zwaar door de hoge temperatuur en een ongelooflijk zwaar parcours. Er waren bijvoorbeeld stukken over de Chinese muur bij met een helling van 22%. Er waren uiteindelijk maar 15 personen die de marathon uitgelopen hebben. Van onze groep haalde iedereen de halve marathon afstand, een prestatie waar we trots op zijn. Na de avonturen van de marathon vertrokken we achtereenvolgens naar Pingyao, Xi’an, Guilin, Yangshuo en Guangzhou om ook deze gebieden van China te leren kennen.”

Tot in de puntjes verzorgd

Over de reis was de groep zeer tevreden: “We willen Munckhof bedanken voor het organiseren van deze reis. Het was tot in de puntjes verzorgd met een goed programma, goede hotels, leuke en deskundige gidsen, lekker eten (zeker het Peking Duck Diner), goede chauffeurs en zo kunnen we nog even doorgaan. Overal waar we aankwamen stond de gids te wachten en regelde alles voor ons. Verder wil ik Munckhof bedanken voor de leuke verrassing die ik van onze gids mocht ontvangen op mijn verjaardag. Het was een onvergetelijke reis, petje af voor de organisatie.” aldus Ton Hoogakker.
 

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
China
Meer blogs lezen?