Floriade 2012

Dankzij de hoffelijkheid van Munckhof medewerkers is het gelukt om bezoekers met een goed gevoel hun bezoek te starten.

Op 5 april 2012 begon voor Munckhof de uitvoering van het meest intensieve, unieke en grootste project in haar geschiedenis: de start van de Floriade 2012 in Venlo. Een project waarbij Munckhof het vervoer mocht verzorgen van de 2 miljoen bezoekers, 34.000 leden van De Zonnebloem, duizenden kinderen via het Floriade Kids programma en duizenden gasten van verenigingen, bedrijven en andere organisaties. Paul Beck, Algemeen Directeur Floriade 2012, blikt terug op de samenwerking:

Beste vrienden,

Want zo wil ik de medewerkers van Munckhof inmiddels graag noemen.

De Floriade is voorbij. Ruim 180 dagen zijn duizenden bezoekers per dag door Munckhof vervoerd van de parkeerplaats naar de entree en terug. Een ongekende operatie die als zeer geslaagd benoemd mag worden. Dankzij de professionaliteit van Munckhof en de hoffelijkheid van de medewerkers is het gelukt om al die bezoekers met een goed gevoel aan hun Floriade dag te laten beginnen. Want zoals ik altijd heb gezegd: 'Het bezoek en de serviceverlening beginnen bij het parkeren en het vervoer'. Munckhof heeft vanaf het allereerste contact met de Floriade bewezen een uitstekende visie te hebben op de wijze waarop dit goed zou kunnen verlopen. Dankzij de kennis en kunde van het bedrijf en haar medewerkers konden wij een belangrijk vraagstuk met een goed gevoel uit handen geven.

Ik dank iedereen van Munckhof die betrokken is geweest bij de Floriade en wens het bedrijf een meer dan mooie toekomst toe.

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Floriade 2012
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij
+31 77 397 4252