13-05-2022

Munckhof voor 12e keer uitgeroepen tot Best Managed Company

Opnieuw is Munckhof uitgeroepen tot één van de 22 Best Managed Companies van Nederland. Dit predicaat wordt jaarlijks door Deloitte gegeven aan bedrijven met aantoonbare ambities en vernieuwing, die toekomstgericht denken en hier hun organisatie op inrichten. Een groot compliment voor Munckhof, om ondanks de uitdagingen van de coronacrisis deze titel toegekend te hebben gekregen.

Groot compliment
Het opnieuw behalen van de titel Best Managed Company is een waardering voor de hele organisatie van Munckhof. Het is niet alleen een erkenning voor het beleid op managementniveau, maar voor alle medewerkers. Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof: “Het zijn uiteindelijk onze 1800 collega’s die onze dienstverlening waarmaken en laten zien waar we voor staan. De afgelopen twee jaar waren voor al onze collega’s zeer uitdagend in vele opzichten. Ik ben er enorm trots op dat we samen met al onze collega’s en opdrachtgevers deze uitdagingen het hoofd hebben kunnen bieden. We hebben de coronaperiode gebruikt om te investeren in kwaliteit en innovatie. Het resultaat hiervan wordt nu bekroond met het predicaat Best Managed Company. Als we vooruit kijken naar 2022 en 2023 hebben we wel nog vele uitdagingen voor ons. Denk hierbij aan krapte op de arbeidsmarkt, een hoog ziekteverzuim en hoge brandstofkosten. Ik heb er niettemin alle vertrouwen in dat Munckhof zich hierin als een toekomstbestendige werkgever, opdrachtnemer en partner zal blijven manifesteren.”


Over het Best Managed Companies programma
Met het Best Managed Company programma gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de best geleide bedrijven binnen Nederland. Het strategisch en operationele management van de organisatie wordt vanuit verschillende perspectieven beoordeeld, namelijk: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. Hierbij is zowel het niveau van de thema’s alsook de onderlinge balans tussen de thema’s belangrijk.

Deel deze pagina
Munckhof voor 12e keer uitgeroepen tot Best Managed Company
Meer blogs lezen?