09-02-2021

Munckhof wint aanbesteding regiotaxi Noord-Kennemerland

Het wmo-vervoer voor de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest wordt in ieder geval de komende twee jaar uitgevoerd door Munckhof. Dat is de uitkomst van de aanbesteding die het samenwerkingsverband Regio Alkmaar en omstreken afgelopen maanden doorlopen heeft. Het betreft een opdracht vanaf 1 april 2021 met een looptijd van twee jaar, die daarna nog met twee keer een jaar verlengd kan worden.
Beste prijs-kwaliteitverhouding
De gunning van de opdracht vond plaats op basis van beste prijs-kwaliteitverhouding. Hierin telde prijs voor 40 procent en kwaliteit voor 60 procent. Munckhof heeft de opdracht gewonnen door maximaal te scoren op de diverse onderdelen in de aanbesteding.

Munckhof scoorde onder andere hoog op de onderdelen optimalisatie, communicatie en klanttevredenheid. Naast de innovatieve ideeën om het wmo-vervoer aan te laten sluiten bij ander (doelgroepen)vervoer, was het opleidingsplan voor de chauffeurs overtuigend voor de gemeenten. “In het opleidingsplan wordt extra aandacht besteed aan goede communicatie en service. Dit is niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook voor ons, erg belangrijk om kwaliteit van het vervoer en klanttevredenheid te kunnen garanderen.” aldus Jos Poortinga, Directeur Munckhof Taxi. 
 

Website Regiotaxi Noord-Kennemerland

Deel deze pagina
Munckhof wint aanbesteding regiotaxi Noord-Kennemerland