01-05-2017

Pinkpop kiest voor Munckhof

De organisatie van Pinkpop 2017 heeft voor Munckhof gekozen als vervoerspartner tijdens het festival. Het partnership houdt in dat Munckhof het pendelvervoer organiseert van alle bezoekers tussen NS station Landgraaf, de campings en het festivalterrein. De pendeldienst wordt gratis aangeboden voor de festivalgangers.

Vervoerstromen optimaliseren

Begin juni bezoeken tienduizenden muziekliefhebbers het Megalandterrein in Landgraaf voor de 48e editie van Pinkpop. De bezoekers moeten snel en veilig vervoerd worden van het station en de parkeerterreinen, naar één van de drie campings of naar het evenemententerrein. Munckhof gaat dit vervoer organiseren. Het vervoer zal uiteraard afgestemd worden op de dienstregeling van het openbaar vervoer, zodat de bezoekers snel op de plek van bestemming zijn. 

Specialist in evenementenvervoer

Munckhof heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van evenementenvervoer. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “We hebben veel ervaring met evenementenvervoer. Zo hebben we dit verzorgd tijdens de EK Atletiek in 2016, de KLM Open en verzorgen we dagelijks het treinvervangend vervoer voor de Nederlandse Spoorwegen. Dat we een festival als Pinkpop aan dit lijstje mogen toevoegen is geweldig!” 
 

Deel deze pagina