19-12-2023

Munckhof introduceert sollicitatiebus om nieuw talent aan te trekken

Munckhof heeft onlangs haar nieuwste aanwinst geïntroduceerd: de Munckhof Sollicitatiebus. Deze splinternieuwe bus zal de komende tijd door het hele land reizen op zoek naar nieuwe collega's die de organisatie komen versterken.

De Munckhof Sollicitatiebus biedt potentiële kandidaten een unieke ervaring. Niet alleen kunnen zij in gesprek gaan met medewerkers van Munckhof over hun carrièremogelijkheden, maar ze kunnen ook meer te weten komen over hoe het is om bij Munckhof te werken. “Gezien de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk dat je zowel online als offline zichtbaar bent en dat werkzoekenden snel een beeld krijgen bij de organisatie. Daarnaast is dit voor potentiële nieuwe chauffeurs dé kans om hun toekomstige werkplek te verkennen", aldus Jeanine van den Hoogenhoff, recruiter bij Munckhof.

Wat deze sollicitatiebus extra bijzonder maakt, is dat deze door eigen monteurs van Munckhof is omgebouwd tot een volwaardige sollicitatieruimte. Er kan ter plekke een sollicitatiegesprek gevoerd worden, van kennismaking tot handtekening. Alle faciliteiten zijn aanwezig om een gesprek positief af te ronden. Bovendien is de bus volledig elektrisch, wat perfect past bij de duurzaamheidsambities van Munckhof en veel van haar opdrachtgevers. De Munckhof organisatie zet zich in voor een groenere toekomst en vindt het belangrijk dat ook de sollicitatiebus 100% elektrisch rijdt.

De Munckhof Sollicitatiebus zal op verschillende plekken in het land verschijnen, om zo dicht mogelijk bij potentiële kandidaten te staan en nieuw talent te verwelkomen. Dit kunnen diverse locaties zijn, zoals markten, scholen, festivals en andere evenementen door heel Nederland. Munckhof nodigt iedereen die geïnteresseerd is in een baan binnen de personenvervoer- en reisbranche uit om een kijkje te komen nemen in de indrukwekkende Munckhof Sollicitatiebus!

Deel deze pagina