03-06-2024

InfraMobility benoemt Bruno Humblet als nieuwe CEO

InfraMobility is verheugd om aan te kondigen dat Bruno Humblet is aangesteld als de nieuwe CEO, met ingang van 03 juni 2024.

InfraMobility, gevestigd te Antwerpen, het moeder bedrijf van Hansea (België) en Munckhof Groep (Nederland), is een toonaangevend bedrijf op het gebied van mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en duurzame laadinfrastructuur.
 

Kennis en ervaring

Bruno Humblet brengt een schat aan ervaring en expertise mee. Deze passen perfect bij de strategische doelen van InfraMobility. Bruno heeft hiervoor senior leidinggevende functies bekleed in grote publieke als ook private ondernemingen zoals CEO van Bridon-Bekaert, The Ropes Group en als Group CEO van Deceuninck. Hij staat bekend om zijn vermogen om duurzame groei te bevorderen en bedrijfsprestaties te stimuleren, handelend vanuit een ondernemersgeest.
 

Wederzijds verheugd

Bernard Gustin, Chairman van de Board of Directors van InfraMobility: “Ik ben verheugd Bruno te verwelkomen als Group CEO. Wij kennen elkaar al vele jaren en ik ben altijd zeer onder de indruk geweest van zijn prestaties. Zijn ervaring en leiderschap zullen InfraMobility in staat stellen om de huidige ontwikkelingen te versnellen en de leidende positie in de mobiliteitssector in de Benelux te consolideren”.

Bruno Humblet: “Ik kijk er naar uit om de leiding van InfraMobility op mij te nemen. Dit mooie en gezonde bedrijf met een sterk managementteam ziet zowel in Nederland als in België de duurzame ontwikkeling van publiek en privaat personenvervoer als topprioriteit. Met de aanwezige ambitie, kennis en middelen, kijk ik er naar uit om samen met onze meer dan 3.000 collega’s de volgende stappen te zetten in deze belangrijke ontwikkeling.
 

Stap vooruit op weg naar innovatieve en duurzame toekomst van personenvervoer

InfraMobility blijft zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid op het gebied van personenvervoer, met een sterke focus op het ontwikkelen van de dienstverlening die bijdraagt aan een schonere, veiligere en efficiëntere toekomst. Met de benoeming van Bruno Humblet als CEO zet het bedrijf een volgende belangrijke stap.

Deel deze pagina