23-09-2021

Kadaster kiest voor Munckhof als travel partner

Per 1 september 2021 is Munckhof de nieuwe travel partner voor het Kadaster. Dat is de uitkomst van de Europese aanbestedingsprocedure die onlangs werd doorlopen. Munckhof is verantwoordelijk om de organisatie van internationale dienstreizen volledig te verzorgen. Hieronder vallen onder andere het adviseren, reserveren, boeken en factureren van internationale zakelijke reizen.

Kwaliteit en continuïteit in dienstverlening
Het dienstverleningsconcept van Munckhof Business Travel sluit uitstekend aan op de wensen van het Kadaster, blijkt uit de beoordeling van de opdracht. Munckhof Business Travel werd als beste beoordeeld op de prijs-kwaliteitsverhouding. Belangrijke uitgangspunten hierbij waren het ervaren dedicated travelteam, de 24/7 service support door eigen medewerkers en de geavanceerde reizigersinformatie app. Tevens werd de wijze waarop Munckhof haar continuïteit wist te garanderen tijdens de COVID-pandemie, positief gewaardeerd in de beoordeling van het Kadaster.

“Het feit dat Munckhof tijdens de pandemie haar medewerkers en hun kennis en kunde wist te behouden, door alternatieve werkzaamheden te organiseren, is heel positief. Het geeft ons veel vertrouwen dat de ervaring van travel consultants niet verloren is gegaan en we kunnen samenwerken met een gerenommeerde travel partner” laat het Kadaster weten.

Volledige ontzorging in zakenreizen
Het Kadaster helpt internationaal mee in het verbeteren van de registratie van grond en eigendom. Zij adviseren buitenlandse overheden over de inrichting van landregistraties en geografische systemen. De vele internationale activiteiten en reisbewegingen van het Kadaster vragen daarbij om een volledige ondersteuning in het organiseren van internationale zakenreizen.
‚Äč
“Wij zijn zeer verheugd dat het Kadaster voor ons heeft gekozen als travel partner. Doordat we met onze eigen ervaren mensen en technologie kunnen inspelen op de wensen en behoeften van het Kadaster en haar reizigers, zijn wij in staat om hun volledig te ontzorgen. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.” aldus Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof Groep.

Deel deze pagina
Kadaster kiest voor Munckhof als travel partner
Meer blogs lezen?