13-09-2021

Munckhof Business Travel lanceert AVA Technology Platform

Vandaag, 13 september 2021, wordt AVA gelanceerd; hét technology platform van Munckhof Business Travel.

AVA is een platform met alle state-of-the art travel technologieën en helpt zowel klanten als medewerkers bij het grip houden op de organisatie van zakenreizen. Hiermee biedt Munckhof Business Travel een unieke totaaloplossing aan huidige en nieuwe klanten op het gebied van travel tech.

Alles onder één dak

Uniek aan AVA is, is dat het één verbindend platform is, bestaande uit verschillende technologische AVA modules. De modules hebben ieder hun eigen functionaliteiten en sluiten naadloos op elkaar aan. Ze staan 24/7 met elkaar in verbinding wat zorgt voor continue datasynchronisatie. Dat maakt AVA één totaaloplossing. AVA assisteert onder andere in Travel Booking, Reports & Analytics, Quality Control, Profile Management en Smart Connecting.

Persoonlijke service ondersteund door slimme technologie

“Onze travel divisie staat bekend om haar persoonlijke klantbenadering, klantkennis en uitgebreide service. In de digitale wereld van vandaag zijn deze waardes onverminderd belangrijk bij het organiseren van zakenreizen. Munckhof Business Travel gaat deze service nu nóg beter ondersteunen door slimme travel technologie. Het AVA platform assisteert onze klant en onze collega’s in het maken van slimme keuzes. Wij zullen blijven investeren in het verbeteren van het platform door nieuwe functionaliteiten en zelfs compleet nieuwe modules toe te voegen.” Aldus Tom Roefs, CEO Munckhof.

Deel deze pagina
AVA Lancering
Meer blogs lezen?