Ziekenvervoer Coƶperatie VGZ

Munckhof is uw partner in zittend ziekenvervoer

Munckhof is de vervoerspartner van Coöperatie VGZ voor het verzorgen van het zittend ziekenvervoer in de GHOR Regio's Gelderland-Midden en Gelderland-Zuid. Als u verzekerd bent bij VGZ, Bewuzt, UnitedConsumers, of Univé, Zekur, UMC Zorgverzekering, IZA, De IZZ Zorgverzekering door VGZ of Zorgzaam kunt u een aanvraag voor zittend ziekenvervoer indienen. U kunt op de website van VGZ nagaan of u recht heeft op dit vervoer. Kijk daarvoor op de website van het VGZ.

Vervoer aanvragen

Om vervoer te reserveren kunt u bellen met Munckhof via 0800 8610 400. Zorgt u ervoor dat u het polisnummer en de vervoersmachtiging bij de hand heeft en de naam of het adres van het ziekenhuis of de zorgverlener. Na het aanvragen van het vervoer zullen wij alle administratieve zaken voor u regelen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het vervoer start volgens de met u gemaakte afspraken.

Specialist in personenvervoer

Munckhof is een taxibedrijf met verschillende vestigingen in Nederland. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van personenvervoer. Met name in vervoer voor de zorgsector kan Munckhof zich specialist noemen. Doordat Munckhof in het bezit is van het TX keurmerk en de ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen, in combinatie met zeer goed opgeleide chauffeurs, voldoen wij aan de strengste eisen die aan personenvervoer gesteld worden. Door tevens gebruik te maken van een zeer uitgebreid wagenpark met zowel luxe taxi’s als taxibusjes, kunnen we het vervoer optimaal regisseren. Onze ervaren callcenter medewerkers zijn bekend in uw regio en staan u graag te woord voor vragen of reserveringen.

Bel 0800 8610 400 voor het reserveren van het ziekenvervoer voor VGZ!

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u ook contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Deel deze pagina

VGZ Ziekenvervoer







 

Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.


Meer blogs lezen?