Een schoolreisje organiseren

Een schoolreisje organiseren brengt logistieke uitdagingen met zich mee. Wij helpen u graag verder met het vervoer voor uw schoolreis.

Een schoolreisje organiseren is maatwerk

Sinds de oprichting van Munckhof in 1927 organiseren wij meerdaagse maatwerk reizen. Deze ervaring stelt ons in staat om uw busreizen vlekkeloos te organiseren door heel Nederland. Of u nu een kleine of grote groep kinderen moet vervoeren, wij bieden altijd een oplossing op maat.

Waarom een schoolreis of studiereis organiseren?

Schoolreizen zijn educatief en goed voor het imago. Los van een goede herinnering zijn de schoolreizen, excursies en schoolfeesten belangrijk in de ontwikkeling van de scholieren. Reizen zijn educatief omdat ze aansluiten bij het lesprogramma en schoolfeesten dragen bij aan de sociale ontwikkeling.

Daarnaast dragen dergelijke activiteiten bij aan de aantrekkingskracht en het imago van de school. De noodzaak van het organiseren van deze activiteiten is voor een school dus wel duidelijk.

Wat kost een bus voor een schoolreis of studiereis?

De prijs van busvervoer voor een schoolreis kan erg variëren, iedere groepsreis is immers maatwerk. In deze alinea kunnen wij dan ook niet direct een antwoord geven op deze vraag. Wel kunnen we enkele peilers geven om de kosten te minimaliseren.

Laat het bus verhuurbedrijf meedenken. Bij Munckhof weten we dat kosten een belangrijke drempel zijn. Onze experts met jarenlange ervaring denken daarom graag mee over de meest optimale busreis. Wij kunnen u adviseren over een gehele pakketreis, waaronder: een leuke activiteit (nationaal of internationaal), welk vervoer geschikt is voor uw groep en hoe dit zo efficiënt mogelijk kan worden ingezet.

Door de vele variabelen waar wij rekening mee moeten houden bij het opstellen van een prijsopgave, willen we u graag uitnodigen om contact met ons op te nemen via het formulier onderaan deze pagina.

Schoolreisje naar Toverland, Slagharen of Drievliet

Bij het reizen met een groep scholieren is het borgen van kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Munckhof biedt deze kwaliteit en veiligheid met behulp van goed onderhouden voertuigen en professionele chauffeurs. 

Met Nederlandse roots is Munckhof specialist in het vervoeren van leerlingen naar attractieparken in Nederland. Denk hierbij aan Toverland, Slagharen, Drievliet of elk ander attractiepark. 

Busreis attractiepark SlagharenBusreis Toverland

Niet alleen expert in schoolreisjes

Buiten de organisatie van uitstapjes naar attractieparken, kunnen wij uw wensen (en die van de leerlingen) vertalen naar een unieke studiereis. Een werkweek in de Belgische Ardennen, een uitwisseling in het buitenland of simpelweg een dagtochtje naar een bezienswaardigheid, alles is mogelijk. Vraag eens aan ons wat de mogelijkheden zijn!

Om contact eenvoudig en vrijblijvend te houden, kunt u uw vraag in het contactformulier stellen. De aanvraag wordt vervolgens in behandeling genomen door onze experts die zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Deel deze pagina