Klokkenluidersmelding

Munckhof heeft ondernemerschap, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze organisatie streeft altijd naar een bedrijfscultuur waarin alle betrokkenen zich gehoord en gewaardeerd voelen. Een menscentrale manier van werken staat voorop. Munckhof wil daarin handelen conform de Wet Bescherming Klokkenluiders. Op deze pagina lees je hoe wij deze wet omzetten in de praktijk.

Als organisatie hechten we veel belang aan onze waarden en het welzijn van onze medewerkers en klanten. De Wet Bescherming Klokkenluiders, verplicht grote bedrijven om een meldkanaal voor misstanden en fraude te voorzien. Deze wet sluit aan bij onze waarden en benadrukt het belang van een veilige werkomgeving.

Bij Munckhof staan we te allen tijde in voor een veilige omgeving. Door proactief maatregelen te nemen, stimuleren we een veilige omgeving waar we als organisatie openstaan voor meldingen van klokkenluiders. Onze interne en externe vertrouwenspersonen staan voor je klaar. Daarnaast hebben we een meldkanaal, om vermoedens van misstanden aan te geven.

 

Zaak indienen

 

Je kiest er zelf voor om de melding anoniem of met je naam te doen. We garanderen dat we je identiteit hierbij strikt vertrouwelijk behandelen. Je zal daarom op geen enkele wijze negatieve gevolgen ondervinden van je melding.

 

Ik heb een melding ingediend, wat nu?

Na het indienen van je melding, ontvang je een token waarmee je de voortgang van je melding kunt volgen. Daarnaast verzekeren we dat je binnen zeven kalenderdagen een ontvangstbevestiging van je melding krijgt. Onze meldingsbeheerder zal elke melding onpartijdig onderzoeken en behandelen, en houdt daarbij altijd rekening met onze ethische normen. Binnen 3 maanden na ontvangst stellen we je op de hoogte van de genomen stappen en eventuele verdere acties.

Wil je in de tussentijd nog iets melden of ligt er iets anders op je maag? Neem dan zeker contact op met onze interne of externe vertrouwenspersoon, zodat we voor iedereen een veilige, respectvolle en integere werkomgeving creëren.

Deel deze pagina