13-06-2019

Willkommen in Deutschland!

Wij zijn experts in het organiseren van reizen naar Duitsland. Of u dat nu met het vliegtuig, de bus óf zelfs de trein doet, wij kunnen iedere reis voor u organiseren. Graag informeren wij u daar meer over.

Berlijn kennen we allemaal van naam en is een leuke plek om te vertoeven, maar er is in Duitsland veel meer dan Berlijn! Wat dacht u van Noordrijn-Westfalen? Al eens een keer nagedacht om met de school naar Duisburg, Düsseldorf, Bonn of Keulen te gaan? Deze steden zijn uitermate geschikt voor de onder- en bovenbouw. Een voordeel is dat het dichtbij huis én goedkoper is dan een grote stad als Berlijn. Ze bieden ontelbaar veel mogelijkheden. 

Neem bijvoorbeeld Keulen. Keulen is de oudste van de belangrijke steden van Duitsland en is vooral bekend om de Kölner Dom en natuurlijk de 4711 Eau de Cologne. 

Keulen, stad met een enorme historie

De stad heeft een grote historie die start bij de Romeinen. Keulen lag aan een handelsweg en is daarmee nog altijd een belangrijk economisch centrum! Nadat Karel de Grote de stad tot aartsbisdom had gemaakt werden er vele kerken gebouwd en startte men met de bouw van de Dom. In de Tweede Wereldoorlog is het centrum van Keulen grotendeels verwoest. De Dom van Keulen was een van de weinige gebouwen die nog overeind stond. Na de oorlog werden de gebouwen, deels in oude staat, weer opgebouwd. Ook Middeleeuwse gebouwen zijn opnieuw gebouwd. Tevens biedt de stad veel ruimte aan nieuwe architectuur. Vandaar dat u hier een mix van oude en moderne gebouwen zult zien.

Op diverse manieren makkelijk bereikbaar

Vanuit Utrecht bent u met de bus binnen drie uur en dertig minuten in Keulen. Met de trein zelfs binnen twee uur en twintig minuten. Wanneer u ervoor kiest om met het vliegtuig naar Düsseldorf te gaan, bent u slechts 50 minuten onderweg als u vanaf Schiphol vliegt. 

Het is zeker de moeite waard om één of meerdere steden in Noordrijn-Westfalen te bezoeken. Wij hebben daar hele goede contacten en scherpe prijzen bij onze leveranciers!

Of u nu op zoek bent naar gastgezinnen, hostels, een dagprogramma, vervoer of excursies, MGI Travel biedt het allemaal aan.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en misschien zit u binnenkort met uw groep in een prachtige Duitse stad!
 

Deel deze pagina

Offerte

Bestemmingsinformatie
Accommodatie


Reisperiode

Reisdata flexibel*

Aantallen

Type vervoerAdresgegevens


Aanhef*
Best bereikbaar op:*

Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.


Meer blogs lezen?