Schoolreis naar Parijs

 La ville de l’amour: Parijs biedt álles voor een complete schoolreis. Deze stad heeft een rijke historie, geweldige architectuur, mode, kunst en ga zo maar door! Je kunt het mooie Parijs bekijken op de grote hoogte van de Eiffeltoren, met een boottocht over de Seine of een sportieve fietstocht door de stad.

De sacré-coeur, de Arc de Triomph en de Notre Dame zijn een aantal prachtige gebouwen die een lust voor het oog zijn. De geschiedenisverhalen die bij deze gebouwen horen zijn voor iedereen interessant. Met de indrukwekkende ondergrondse metro kun je al deze mooie plekken van Parijs gemakkelijk bereiken, maar het is ook leuk om met een hop-on-hop-off bus door de stad te reizen. Vergeet dan vooral niet een bezoek aan één van de vele parken, Jardin du Luxembourg is echt de moeite waard!

Munckhof vertelt je graag enthousiast meer over een schoolreis naar Parijs. We bieden vijf afwisselende thema's aan, waarmee je Parijs ontdekt op de manier die bij jou past, en ook nog betaalbaar! Vraag een offerte aan zodat we samen een mooie reis kunnen organiseren. 
 

Neem direct contact op

Excursies Londen    Programma voor Parijs

Het programma voor Parijs kan worden samengesteld door te kiezen voor één of meer van de volgende bouwstenen: groen, cultuur, sport, taal en teambuilding. Met onze thema's organiseren we betaalbare schoolreizen, die perfect bij je wensen passen! Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het reisprogramma? Vraag dan digitale inspiratie op! Wij adviseren je graag en stellen op basis van jouw wensen een passend reisprogramma op. 

   

          

                    

             

Stuur mij inspiratie

Bus ter illustratie    Vervoer naar Parijs

Het vervoer naar Parijs kan worden uitgevoerd per trein of touringcar. 
 

Trein

Wanneer je met kleine groepen (tot 30 personen) reist, kan de trein een comfortabele manier van reizen zijn. De meeste treinstations bevinden zich in het stadscentrum. Wanneer je uit de trein stapt ben je dus precies waar je moet zijn. Bovendien mag je in de trein zoveel bagage meenemen als je kunt dragen. Ook is de trein een veel groener alternatief dan reizen met bijvoorbeeld het vliegtuig.

 

Touringcar

De touringcar is zonder twijfel het meest flexibele vervoersalternatief. Als je met de bus gaat, hoef je een stuk minder te regelen. De touringcar haalt je bij school op en zet je op de eindbestemming weer af. Daarnaast heb je alle leerlingen overzichtelijk bij elkaar en ben je onderaan de streep vaak het goedkoopst uit. Ook kun je de touringcar ter plaatse gebruiken voor vervoer tijdens excursies. 

Gezin ter illustratie    Verblijf in Parijs

Het is altijd weer een afweging. Laten we de scholieren slapen bij gastgezinnen, of verblijft de groep scholieren als één groep gezamenlijk in één accommodatie? Het verblijf in Parijs kan worden vormgegeven door een keuze te maken voor gastouders of een hostel.
         
Hostel

Voor het groepsgevoel en eventuele wens tot controle zijn hostels erg geschikt. Ook als het programma veel excursies bevat, kan het logistiek gezien wenselijk zijn om de groep op één locatie te hebben. Hostels hebben doorgaans kleine kamers met 3 tot 6 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet en douche. Ze hebben een uitstraling die past bij de belevingswereld van de leerlingen en hebben een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van hostels voor jouw schoolreis naar Parijs. 

 

Gastouders

Met een verblijf bij gastouders zullen leerlingen meer het dagelijks leven en de cultuur ervaren van het land waar ze verblijven. Ze hebben immers intensiever contact door bij lokale mensen te overnachten. Ook voor het bevorderen van de Franse spreekvaardigheid is het verblijf bij gastouders heel geschikt. De leerlingen verblijven op basis van volpension bij het gastgezin. Voor de lunch krijgen de leerlingen een lunchpakket mee. Wij adviseren je graag over het vinden van gastgezinnen voor jouw schoolreis naar Parijs. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm. Met onze betaalbare pakketreizen met diverse thema's kies je de reis die perfect bij jou past!

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Joëlla Theelen

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen