Schoolreis Dublin

  

Waarom Dublin als schoolreis?

Voor de unieke combinatie natuur, cultuur en historie moet je in Dublin zijn. Deze veelzijdige stad kenmerkt zich door de gezellige straten, de ontelbare pubs en de vele culturele verrassingen. Loop langs de statige, Georgiaanse huizen met de felgekleurde deuren in het zuiden van de stad. Of ontdek het moderne noorden van Dublin met de hippe koffietentjes in voormalige pakhuizen en de kantoorgebouwen met enorme raampartijen. Dublin heeft het allemaal! En ligt slechts op een kleine 2 uur vliegen van Schiphol en Düsseldorf airport.   

Wist je dat je een reis Dublin ook kan combineren met een dagje naar Belfast? Op ongeveer 2 uur rijden van Dublin bevindt zich Belfast. Een bruisende stad in Noord-Ierland met een onstuimig verleden.   

 

Neem direct contact op

Excursies Londen    Excursies in Dublin

 

Dublin is de perfecte schoolreis voor jouw leerlingen. Wij adviseren je graag! Op basis van jouw thema kunnen wij een passend reisprogramma opstellen. Hieronder staan enkele bezienswaardigheden 

1. EPIC The Irish Emigration Museum 

Maak op interactieve wijze kennis met de Ierse geschiedenis. Vergeet de stoffige schilderijen. Dit museum is anders. Kruip in de huid van de Ierse bevolking. En ontdek de wereld van Ierland op het gebied van muziek, literatuur, sport, politiek, mode, wetenschap en meer.  

2. Kust van Ierland

Lekker uitwaaien tijdens een rondleiding langs de Noordkust van Ierland met een prachtig uitzicht. Een route over het zand, door de glooiende heuvels en over de groene laagvlaktes. Daarnaast maakt de ruige Noordkust het plaatje helemaal compleet. Wist je dat het landschap een perfect decor vormde voor de opnames van de serie Game of Thrones? 

3. Belfast 

Belfast, bekend van de Titanic. Een bruisende stad in Noord-Ierland met veel geschiedenis. Maak een educatieve wandeling langs de Vredesmeer. Neem een kijkje in het Titanic museum en de zoektocht naar de goudenschat in het Ulster Museum zijn alle drie absoluut de moeite waard.  

Bus ter illustratie    Vervoer naar Dublin

Vlieg vanuit Amsterdam of Düsseldorf naar Dublin. Wij helpen graag bij het uitzoeken van de juiste vluchttijden bij het budget. Ter plaatse bieden wij een transfer van de luchthaven naar de accommodatie aan. Ook kunnen wij zorgen voor de transfer naar de verschillende plekken en bezienswaardigheden. Onze chauffeurs zijn ervaren met groepen en denken graag mee tijdens de gehele reis. 

Gezin ter illustratie    Accommodaties in Dublin

In Dublin hebben wij goede contacten met de jeugdhostels. Wij vinden het verblijf dat het beste bij jullie past!  

Overige bestemmingen

De meest populaire bestemmingen vind je op onze website. In samenwerking met betrouwbare, lokale partners en onze schoolreis ervaringen willen we ook jouw reis naar één van de hoogtepunten van het schooljaar brengen. Op jouw verzoek maken we graag een offerte op maat: van vervoer tot accommodatie, van OV tickets tot theaterkaartjes, van workshops tot taallessen, legio mogelijkheden in excursies, van lunchpakketten tot dinercruises, etc.

Ben je toch op zoek naar een andere leuke schoolreisbestemming? Klik dan op onderstaande button om meer bestemmingen te bekijken.

 

Overige bestemmingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm.

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Milou Klarenbeek

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen