Schoolreis Dublin

Voor de unieke combinatie natuur, cultuur en historie moet je in Dublin zijn. Deze veelzijdige stad kenmerkt zich door de gezellige straten, de ontelbare pubs en de vele culturele verrassingen. Loop langs de statige, Georgiaanse huizen met de felgekleurde deuren in het zuiden van de stad. Of ontdek het moderne noorden van Dublin met de hippe koffietentjes in voormalige pakhuizen en de kantoorgebouwen met enorme raampartijen. Dublin heeft het allemaal! En ligt slechts op een kleine 2 uur vliegen van Schiphol en Düsseldorf airport.   

Wist je dat je een reis Dublin ook kan combineren met een dagje naar Belfast? Op ongeveer 2 uur rijden van Dublin bevindt zich Belfast. Een bruisende stad in Noord-Ierland met een onstuimig verleden.

Kies uit onze 5 thema's voor de reis die bij jou past. Met onze pakketreizen bieden we betaalbare reizen aan, naar jouw smaak!   

Neem direct contact op

Excursies Londen    Programma voor Dublin

Het programma voor Dublin kan worden samengesteld door te kiezen voor één of meer van de volgende bouwstenen: groen, cultuur, sport, taal en teambuilding. Door pakketreizen aan te bieden, zijn onze schoolreizen divers, maar toch betaalbaar! Wil jij informatie ontvangen over de mogelijkheden van het reisprogramma? Vraag dan digitale inspiratie op! Wij adviseren je graag en stellen op basis van jouw wensen een passend reisprogramma op. 

   

          

                    

             

Stuur mij inspiratie

Bus ter illustratie    Vervoer naar Dublin

Het vervoer naar Dublin kan enkel worden uitgevoerd per vliegtuig. 
 

Vliegtuig

Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor vluchten naar Dublin. We denken met je mee over de meest gunstige route en tijden voor je groep. Ook verzorgen wij desgewenst de transfers van en naar de luchthavens. We werken samen met diverse grote en kleine luchtvaartmaatschappijen, waardoor we je de beste optie kunnen aanbieden. We adviseren je de vliegreis tijdig bij ons aan te vragen. Des te eerder je kunt boeken, des te groter de kans op gunstige vluchttarieven voor jullie schoolreis naar Dublin. 

Gezin ter illustratie    Verblijf in Dublin

Het verblijf in Dublin kan enkel worden ondergebracht in een hostel. 
       
Hostel

Voor het groepsgevoel en eventuele wens tot controle zijn hostels erg geschikt. Ook als het programma veel excursies bevat, kan het logistiek gezien wenselijk zijn om de groep op één locatie te hebben. Hostels hebben doorgaans kleine kamers met 3 tot 6 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet en douche. Ze hebben een uitstraling die past bij de belevingswereld van de leerlingen en hebben een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van hostels voor jouw schoolreis naar Dublin. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm. Met onze betaalbare pakketreizen met diverse thema's kies je de reis die perfect bij jou past!

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Joëlla Theelen

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen