Schoolreis naar Brussel

Brussel ofwel Bruxelles is de hoofdstad van België en wordt ook gezien als de hoofdstad van Europa. Op Washington D.C. na heeft Brussel het meest politieke centrum van de wereld met het hoofdkwartier van de NAVO en het Europees Parlement. Maar de stad is veel meer dan politiek en is een echte mengelmoes van modern en historisch. Hierdoor heeft het tweetalige Brussel veel te bieden voor jong en oud. De leerlingen zullen niet om de beroemde Belgische chocolade heen kunnen, want op elke hoek van straat is wel een chocolatier te vinden. Vooral de Praliné is in Brussel het paradepaardje, een lekker cadeau om mee naar huis te nemen.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle ins en outs. Samen maken we er voor de leerlingen een onvergetelijke reis van. Jij profiteert door onze pakketreizen van een betaalbare schoolreis, afgestemd op jouw wensen!

Neem direct contact op

Excursies Londen    Programma voor Brussel

Het programma voor Brussel kan worden samengesteld door te kiezen voor één of meer van de volgende bouwstenen: groen, cultuur, sport, taal en teambuilding. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het reisprogramma? Vraag dan digitale inspiratie op! We bieden vijf diverse thema's aan, waarmee we altijd een reis aanbieden die bij jouw wensen past. Wij adviseren je graag en stellen op basis van jouw wensen een passend en betaalbaar reisprogramma op. 

   

          

                    

             

Stuur mij inspiratie

Bus ter illustratie    Vervoer naar Brussel

Het vervoer naar Brussel kan worden uitgevoerd per trein of touringcar. 
 

Trein

Wanneer je met kleine groepen (tot 30 personen) reist, kan de trein een comfortabele manier van reizen zijn. De meeste treinstations bevinden zich in het stadscentrum. Wanneer je uit de trein stapt ben je dus precies waar je moet zijn. Bovendien mag je in de trein zoveel bagage meenemen als je kunt dragen. Ook is de trein een veel groener alternatief dan reizen met bijvoorbeeld het vliegtuig.

 

Touringcar

De touringcar is zonder twijfel het meest flexibele vervoersalternatief. Als je met de bus gaat, hoef je een stuk minder te regelen. De touringcar haalt je bij school op en zet je op de eindbestemming weer af. Daarnaast heb je alle leerlingen overzichtelijk bij elkaar en ben je onderaan de streep vaak het goedkoopst uit. Ook kun je de touringcar ter plaatse gebruiken voor vervoer tijdens excursies. 

Gezin ter illustratie    Verblijf in Brussel

Het verblijf in Brussel kan enkel worden ondergebracht in een hostel. 
         
Hostel

Voor het groepsgevoel en eventuele wens tot controle zijn hostels erg geschikt. Ook als het programma veel excursies bevat, kan het logistiek gezien wenselijk zijn om de groep op één locatie te hebben. Hostels hebben doorgaans kleine kamers met 3 tot 6 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet en douche. Ze hebben een uitstraling die past bij de belevingswereld van de leerlingen en hebben een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van hostels voor jouw schoolreis naar Brussel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm. Met onze betaalbare pakketreizen met diverse thema's kies je de reis die perfect bij jou past!

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Brussel schoolreis

Joëlla Theelen

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen