Over ons

Munckhof Groups & Incentives heeft een enthousiast team met een internationale, culturele en educatieve instelling. Let's meet!

Munckhof Groups & Incentives - meer dan 15 jaar ervaring in schoolreizen!

In 2004 werd Munckhof Groups & Incentives opgericht. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in schoolreizen, groepsreizen en lowbudgetreizen. Hierbij bieden we een breed assortiment aan pakketreizen aan; van gastgezinnen, ho(s)tels, campings tot aan taallessen, diners en kaartjes voor excursies. We ontzorgen je in het organiseren van je schoolreizen, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw schoolreis is bij ons in goede handen!

De voordelen van Munckhof Groups & Incentives: 

  • Deskundige en enthousiaste service op maat 
  • Specialisatie in betaalbare schoolreizen en groepsreizen met onze pakketten 
  • Meer dan 10.000 tevreden leerlingen met blijvende herinneringen 
  • Toegewijde uitvoering met geselecteerde, vertrouwde partners 
  • 24/7 ondersteuning, voor een zorgeloze reiservaring 

Over het team

Betaalbare schoolreizen met pakketten 

Munckhof biedt een divers aanbod aan schoolreizen, ontworpen in samenwerking met ervaren leveranciers. Onze pakketten zijn gericht op vijf thema's: cultuur, taal, sport, teambuilding en groen, elk afgestemd op de unieke eigenschappen van de bestemming. Deze reizen zijn zowel betaalbaar als educatief, bedoeld om leerlingen inspirerende ervaringen te bieden. Munckhof Schoolreizen staat voor kwaliteit en complete ontzorging in het organiseren van jouw schoolreis. 

Benieuwd wat wij voor jouw schoolreis kunnen betekenen? Neem contact met ons op! 

ESG-commitment
Bij Munckhof zijn we trots om onze nieuwe ESG-verklaring te delen, waarin we onze toewijding aan duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en ethisch bestuur benadrukken.

Download onze ESG-verklaring

Munckhof
Munckhof Groups & Incentives is onderdeel van Munckhof Groep. Met bijna 95 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en reizen. Onze belangrijkste doelgroepen zijn de zakelijke markt, zorg en overheid, onderwijs en recreatie en evenementen. Wij voorzien onze klanten van maatwerkoplossingen op het gebied van mobiliteit, zoals het verzorgen van alle internationale zakenreizen en groepsreizen van een organisatie, het regisseren en uitvoeren van personenvervoer of het organiseren van grootschalige vervoersprojecten bij evenementen.

In onze dienstverlening staan kwaliteit en een hoge servicegraad centraal. We zijn innovatief en staan steeds open voor verbeteringen en kansen vanuit de markt. We hanteren een persoonlijke benadering, en gaan altijd voor een optimaal resultaat. Onze ervaren en deskundige medewerkers en chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis en een heerlijke vakantie. Jouw reis is onze zorg!

Munckhof Groep en Hansea zijn onderdeel van InfraMobility.

InfraMobility

InfraMobility is een portfoliobedrijf van 
DWS Group
 (een Duits investeringsfonds) en staat organisatorisch boven Munckhof en Hansea.

Over Hansea
Hansea verenigt vervoersbedrijven met een passie voor mens en mobiliteit. In België is Hansea de grootste contractor voor openbaar vervoer. Vandaag de dag vormen 20 busbedrijven in België Hansea. Dit zijn busbedrijven die stedelijke en regionale verbindingen in opdracht van de openbare vervoersmaatschappijen De Lijn en TEC verzorgen. Daarnaast zijn deze bedrijven actief in school- en personeelsvervoer en touringcardiensten. 

Over DWS Group
DWS Group is een Duits investeringsfonds in infrastructuur, energie en mobiliteit met ongeveer 24,4 miljard euro aan activa onder beheer (per september 2021). Oorspronkelijk was de DWS Group onderdeel van Deutsche Bank en werd opgericht in 1956. De DWS Group is wereldwijd actief en heeft een sterke internationale reputatie. Vooral op Europees grondgebied doen zij langetermijninvesteringen met een focus op duurzaamheid. Met een hoofdkantoor in Londen investeren zij vooral in bedrijven die inzetten op duurzame mobiliteit, zoals luchthavens, treinoperatoren en busbedrijven.

Het grootste mobiliteitsnetwerk van de Benelux
InfraMobility ambieert met 3.000 experts in nationaal en internationaal personenvervoer om het sterkste mobiliteitsnetwerk in de Benelux te worden. Investeringen in duurzaamheid, kwaliteit van dienstverlening en innovatie zullen daarbij centraal staan.


Facts & Figures van het mobiliteitsnetwerk InfraMobility:

•    Verzorgt jaarlijks de mobiliteit van 47 miljoen mensen met 2.250 voertuigen
•    Investeert in duurzame mobiliteit, o.a. dankzij emissievrije voertuigen 
•    Telt 3.000 experts in mobiliteit 
•    Opereert vanuit 50 locaties in de Benelux
•    Legt 88 miljoen kilometer per jaar af
•    Behaalt een jaaromzet van 285 miljoen euro
•    Boekt 135.000 internationale zakenreizen per jaar

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen