Over ons

Munckhof Groups & Incentives heeft een enthousiast team met een internationale, culturele en educatieve instelling. Let's meet!

Munckhof Groups & Incentives - meer dan 15 jaar ervaring in schoolreizen!

In 2004 werd Munckhof Groups & Incentives opgericht. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in schoolreizen, groepsreizen en lowbudgetreizen. Hierbij bieden we een breed assortiment aan pakketreizen aan; van gastgezinnen, ho(s)tels, campings tot aan taallessen, diners en kaartjes voor excursies. We ontzorgen je in het organiseren van je schoolreizen, zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw schoolreis is bij ons in goede handen!

De voordelen van Munckhof Groups & Incentives: 

 • Deskundige en enthousiaste service op maat 
 • Specialisatie in betaalbare schoolreizen en groepsreizen met onze pakketten 
 • Meer dan 10.000 tevreden leerlingen met blijvende herinneringen 
 • Toegewijde uitvoering met geselecteerde, vertrouwde partners 
 • 24/7 ondersteuning, voor een zorgeloze reiservaring 

Over het team

Betaalbare schoolreizen met pakketten 

Munckhof biedt een divers aanbod aan schoolreizen, ontworpen in samenwerking met ervaren leveranciers. Onze pakketten zijn gericht op vijf thema's: cultuur, taal, sport, teambuilding en groen, elk afgestemd op de unieke eigenschappen van de bestemming. Deze reizen zijn zowel betaalbaar als educatief, bedoeld om leerlingen inspirerende ervaringen te bieden. Munckhof Schoolreizen staat voor kwaliteit en complete ontzorging in het organiseren van jouw schoolreis. 

Benieuwd wat wij voor jouw schoolreis kunnen betekenen? Neem contact met ons op! 

Munckhof 

Munckhof Groups & Incentives is onderdeel van Munckhof Groep. Met bijna 95 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en reizen. Onze belangrijkste doelgroepen zijn de zakelijke markt, zorg en overheid, onderwijs en recreatie en evenementen. Wij voorzien onze klanten van maatwerkoplossingen op het gebied van mobiliteit, zoals het verzorgen van alle internationale zakenreizen en groepsreizen van een organisatie, het regisseren en uitvoeren van personenvervoer of het organiseren van grootschalige vervoersprojecten bij evenementen.

In onze dienstverlening staan kwaliteit en een hoge servicegraad centraal. We zijn innovatief en staan steeds open voor verbeteringen en kansen vanuit de markt. We hanteren een persoonlijke benadering, en gaan altijd voor een optimaal resultaat. Onze ervaren en deskundige medewerkers en chauffeurs zorgen voor een zorgeloze reis en een heerlijke vakantie. Jouw reis is onze zorg!


Munckhof Groep is sinds juni 2022 onderdeel van Hansea.

Over Hansea
Hansea is een portfoliobedrijf van Duits investeringsfonds DWS Group. Hansea verenigt vervoersbedrijven met een passie voor mens en mobiliteit. In België is Hansea de grootste contractor voor openbaar vervoer. Vandaag de dag wordt Hansea in België gevormd door 20 busbedrijven, die stedelijke en regionale verbindingen verzorgen in opdracht van openbare vervoersmaatschappijen De Lijn en TEC. Daarnaast zijn deze bedrijven actief in school- en personeelsvervoer en touringcardiensten.

Over DWS Group
DWS Group is een Duits investeringsfonds in infrastructuur en mobiliteit met ca. 24,4 miljard euro aan activa onder beheer. DWS Group werd in 1956 opgericht en maakte oorspronkelijk deel uit van Deutsche Bank. De DWS Group is wereldwijd actief en heeft een sterke internationale reputatie. Vooral op Europees grondgebied doen zij langetermijninvesteringen met een focus op duurzaamheid. Met een hoofdkantoor in Londen investeren zij in bedrijven die inzetten op duurzame mobiliteit, zoals luchthavens, treinoperatoren en busbedrijven.

Het grootste mobiliteitsnetwerk van de Benelux
Munckhof en Hansea ambiëren met 3.000 experts in nationaal en internationaal personenvervoer om het sterkste mobiliteitsnetwerk in de Benelux te worden. Investeringen in duurzaamheid, kwaliteit van dienstverlening en innovatie zullen daarbij centraal staan.

Facts & Figures van het samengevoegde mobiliteitsnetwerk (Munckhof en Hansea):

 • Jaarlijks verzorgde mobiliteit voor 47 miljoen mensen 
 • 2.250 voertuigen, met duurzame en emissievrije opties 
 • 3.000 experts in mobiliteit   
 • 50 locaties in de Benelux  
 • 88 miljoen afgelegde kilometers per jaar 
 • Jaaromzet van 259 miljoen euro  
 • 150.000 jaarlijks geboekte vliegtickets 

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen