Over ons

Munckhof Groups & Incentives heeft een enthousiast team met een internationale, culturele en educatieve instelling. Let's meet!

Munckhof Groups & Incentives - meer dan 15 jaar schoolreiservaring!

In 2004 heeft Sonja van Vuuren, grondlegster van MGI Travel - in samenwerking met Munckhof - Munckhof Groups & Incentives opgericht. In de afgelopen jaren heeft Munckhof Groups & Incentives zich gespecialiseerd in groepsreizen en lowbudgetreizen. Wij bieden een breed assortiment aan; van gastgezinnen, ho(s)tels, campings tot aan taallessen, diners en kaartjes voor excursies. Wij kunnen veel voor jou betekenen, niets is ons te gek. Jouw schoolreis is bij ons in goede handen!

Over het team

Ons team staat met enthousiasme voor jou én de groep klaar om jullie reis samen te stellen en vragen te beantwoorden. Dit team is samen goed voor vele jaren ervaring in het organiseren van schoolreizen, groepsreizen en lowbudgetreizen. Door onze inzet en betrokkenheid hebben al meer dan 10.000 leerlingen een flinke dosis indrukken en onvergetelijke herinneringen opgedaan van de diverse bestemmingen.

Mede door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk, dragen wij er zorg voor dat alle reizen tot in de puntjes georganiseerd zijn. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partnerorganisaties in het buitenland en we zorgen ervoor dat de begeleiding niet stopt bij het vertrek. Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar.

Munckhof

Munckhof Groups and Incentives is een onderdeel van Munckhof Groep. Munckhof is gespecialiseerd in personenvervoer en reizen. Onze belangrijkste doelgroepen zijn de beslissers in de Zakelijke Markt, Zorg & Overheid, Onderwijs en Recreatie & Evenementen. Wij voorzien onze klanten van maatwerkoplossingen op het gebied van mobiliteit. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verzorgen van alle internationale zakenreizen en groepsreizen van een organisatie, het regisseren en uitvoeren van personenvervoer of het organiseren van grootschalige vervoersprojecten bij evenementen.

Een hoge kwaliteit en servicegraad vormen belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening. We zijn een bedrijf dat continu wil innoveren en dat altijd open staat voor verbeteringen en kansen vanuit de markt. We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en willen samen met onze opdrachtgevers altijd een optimaal resultaat behalen. Onze ervaren medewerkers en chauffeurs zorgen ervoor dat je kunt genieten van een ontspannen reis en een heerlijke vakantie. Jouw reis is onze zorg!

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen