Over ons

Munckhof Groups & Incentives heeft een enthousiast team met een internationale, culturele en educatieve instelling. Let's meet!

Munckhof Groups & Incentives - meer dan 15 jaar schoolreiservaring!

In 2004 heeft Sonja van Vuuren, grondlegster van MGI Travel - in samenwerking met Munckhof - Munckhof Groups & Incentives opgericht. In de afgelopen jaren heeft Munckhof Groups & Incentives zich gespecialiseerd in groepsreizen en lowbudgetreizen. Wij bieden een breed assortiment aan; van gastgezinnen, ho(s)tels, campings tot aan taallessen, diners en kaartjes voor excursies. Wij kunnen veel voor jou betekenen, niets is ons te gek. Jouw schoolreis is bij ons in goede handen!

Over het team

Ons team staat met enthousiasme voor jou én de groep klaar om jullie reis samen te stellen en vragen te beantwoorden. Dit team is samen goed voor vele jaren ervaring in het organiseren van schoolreizen, groepsreizen en lowbudgetreizen. Door onze inzet en betrokkenheid hebben al meer dan 10.000 leerlingen een flinke dosis indrukken en onvergetelijke herinneringen opgedaan van de diverse bestemmingen.

Mede door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk, dragen wij er zorg voor dat alle reizen tot in de puntjes georganiseerd zijn. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde partnerorganisaties in het buitenland en we zorgen ervoor dat de begeleiding niet stopt bij het vertrek. Tijdens de reis zijn wij 24/7 bereikbaar.

Munckhof

Munckhof Groups and Incentives is een onderdeel van Munckhof Groep. Munckhof is gespecialiseerd in personenvervoer en reizen. Onze belangrijkste doelgroepen zijn de beslissers in de Zakelijke Markt, Zorg & Overheid, Onderwijs en Recreatie & Evenementen. Wij voorzien onze klanten van maatwerkoplossingen op het gebied van mobiliteit. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verzorgen van alle internationale zakenreizen en groepsreizen van een organisatie, het regisseren en uitvoeren van personenvervoer of het organiseren van grootschalige vervoersprojecten bij evenementen.

Een hoge kwaliteit en servicegraad vormen belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening. We zijn een bedrijf dat continu wil innoveren en dat altijd open staat voor verbeteringen en kansen vanuit de markt. We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en willen samen met onze opdrachtgevers altijd een optimaal resultaat behalen. Onze ervaren medewerkers en chauffeurs zorgen ervoor dat je kunt genieten van een ontspannen reis en een heerlijke vakantie. Jouw reis is onze zorg!

Sinds juni 2022 behoort de Munckhof Groep tot Hansea.
 

Over Hansea

Hansea is een portfoliobedrijf van DWS Group (een Duits investeringsfonds). Hansea verenigt vervoersbedrijven met een passie voor mens en mobiliteit. In België is Hansea de grootste contractor voor openbaar vervoer. Vandaag de dag vormen 20 busbedrijven in België Hansea. Dit zijn busbedrijven die stedelijke en regionale verbindingen in opdracht van de openbare vervoersmaatschappijen De Lijn en TEC verzorgen. Daarnaast zijn deze bedrijven actief in school- en personeelsvervoer en touringcardiensten.  

Over DWS Group 

DWS Group is een Duits investeringsfonds in infrastructuur en mobiliteit met ongeveer 24,4 miljard euro aan activa onder beheer (per september 2021). Oorspronkelijk was de DWS Group onderdeel van Deutsche Bank en werd opgericht in 1956. De DWS Group is wereldwijd actief en heeft een sterke internationale reputatie. Vooral op Europees grondgebied doen zij langetermijninvesteringen met een focus op duurzaamheid. Met een hoofdkantoor in Londen investeren zij vooral in bedrijven die inzetten op duurzame mobiliteit, zoals luchthavens, treinoperatoren en busbedrijven.

Het grootste mobiliteitsnetwerk van de Benelux

Munckhof en Hansea ambiëren met 3.000 experts in nationaal en internationaal personenvervoer om het sterkste mobiliteitsnetwerk in de Benelux te worden. Investeringen in duurzaamheid, kwaliteit van dienstverlening en innovatie zullen daarbij centraal staan.

Facts & Figures van het samengevoegde mobiliteitsnetwerk (Munckhof en Hansea):

  • Verzorgt jaarlijks de mobiliteit van 47 miljoen mensen met 2.250 voertuigen 
  • Investeert in duurzame mobiliteit, o.a. dankzij emissievrije voertuigen  
  • Telt 3.000 experts in mobiliteit  
  • Opereert vanuit 50 locaties in de Benelux 
  • Legt 88 miljoen kilometer per jaar af 
  • Behaalt een jaaromzet van 259 miljoen euro 
  • Boekt 150.000 vliegtickets per jaar

​​

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen