Schoolreis naar Rome

Rome is een unieke stad die je gezien moet hebben! De stad kent een geschiedenis van meer dan 3000 jaar oud. Rome was ooit de hoofdstad van het Romeinse rijk waardoor de stad talloze bezienswaardigheden kent. De meest beroemde zijn het Colloseum, het Pantheon, de Trevifontein en de Spaanse trappen. Naast deze interessante historie is Rome ook een moderne stad. Het kent veel gezellige terrassen waar je kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken. En vergeet niet dat je fantastisch kunt winkelen in Rome.

Munckhof organiseert graag deze geweldige stedentrip voor jullie school. Wij vertellen enthousiast meer over hoe je de sfeer van La Dolce Vita het beste kan proeven. Kies het thema dat bij je wensen past, en dankzij onze persoonlijke service en kwaliteit, maken we er een onvergetelijke reis van!
 

Neem direct contact op

Excursies Londen    Programma voor Rome

Het programma voor Rome kan worden samengesteld door te kiezen voor één of meer van de volgende bouwstenen: groen, cultuur, sport, taal en teambuilding. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het reisprogramma? Vraag dan digitale inspiratie op! Wij adviseren je graag en stellen op basis van jouw wensen een passend reisprogramma op. Kies één van onze vijf thema's, en geniet van een persoonlijke en betaalbare schoolreis!

   

          

                    

             

Stuur mij inspiratie

Bus ter illustratie    Vervoer naar Rome

Het vervoer naar Rome kan enkel worden uitgevoerd per vliegtuig. 
 

Vliegtuig

Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor vluchten naar Rome. We denken met je mee over de meest gunstige route en tijden voor je groep. Ook verzorgen wij desgewenst de transfers van en naar de luchthavens. We werken samen met diverse grote en kleine luchtvaartmaatschappijen, waardoor we je de beste optie kunnen aanbieden. We adviseren je de vliegreis tijdig bij ons aan te vragen. Des te eerder je kunt boeken, des te groter de kans op gunstige vluchttarieven voor jullie schoolreis naar Rome. 

Gezin ter illustratie    Verblijf in Rome

Het is altijd weer een afweging. Laten we de scholieren slapen bij gastgezinnen, of verblijft de groep scholieren als één groep gezamenlijk in één accommodatie? Het verblijf in Rome kan worden vormgegeven door een keuze te maken voor gastouders of een hostel.
         
Hostel

Voor het groepsgevoel en eventuele wens tot controle zijn hostels erg geschikt. Ook als het programma veel excursies bevat, kan het logistiek gezien wenselijk zijn om de groep op één locatie te hebben. Hostels hebben doorgaans kleine kamers met 3 tot 6 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet en douche. Ze hebben een uitstraling die past bij de belevingswereld van de leerlingen en hebben een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van hostels voor jouw schoolreis naar Rome. 

 

Gastouders

Met een verblijf bij gastouders zullen leerlingen meer het dagelijks leven en de cultuur ervaren van het land waar ze verblijven. Ze hebben immers intensiever contact door bij lokale mensen te overnachten. Ook voor het bevorderen van de Italiaanse spreekvaardigheid is het verblijf bij gastouders heel geschikt. De leerlingen verblijven op basis van volpension bij het gastgezin. Voor de lunch krijgen de leerlingen een lunchpakket mee. Wij adviseren je graag over het vinden van gastgezinnen voor jouw schoolreis naar Rome. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm. Met onze betaalbare pakketreizen met diverse thema's kies je de reis die perfect bij jou past!

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Londen schoolreis

Joëlla Theelen

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen