Schoolreis naar Barcelona

Wie aan Barcelona denkt, denkt al snel aan het lekkere weer, de Spaanse taal, tapas, Antoni Gaudi en siësta. Deze veelzijdige stad heeft veel te bieden voor iedereen die van een van de bovenstaande dingen houdt. Zo ligt Barcelona prachtig gelegen aan de middellandse zee, heeft het een historische binnenstad en kan iedereen genieten van de culinaire Spaanse keuken. Deze Catalaanse hoofdstad laat prachtige architectuur zien en is een ware walhalla voor de shopaholics.

Door onze jarenlange ervaring kennen wij alle ins en outs. Samen maken we er voor de leerlingen een onvergetelijke reis van. Onze diverse pakketten zorgen voor een persoonlijke maar betaalbare ervaring.

Neem direct contact op

Excursies Londen    Programma voor Barcelona

Het programma voor Barcelona kan worden samengesteld door te kiezen voor één of meer van de volgende bouwstenen: groen, cultuur, sport, taal en teambuilding. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het reisprogramma? Vraag dan digitale inspiratie op! We bieden vijf diverse pakketten aan, waarmee je reis afstemmen op jouw wensen. Wij adviseren je graag en stellen een passend reisprogramma op. 

   

          

                    

             

Stuur mij inspiratie

Bus ter illustratie    Vervoer naar Barcelona

Het vervoer naar Barcelona kan enkel worden uitgevoerd per vliegtuig. 
 

Vliegtuig

Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor vluchten naar Barcelona. We denken met je mee over de meest gunstige route en tijden voor je groep. Ook verzorgen wij desgewenst de transfers van en naar de luchthavens. We werken samen met diverse grote en kleine luchtvaartmaatschappijen, waardoor we je de beste optie kunnen aanbieden. We adviseren je de vliegreis tijdig bij ons aan te vragen. Des te eerder je kunt boeken, des te groter de kans op gunstige vluchttarieven voor jullie schoolreis naar Barcelona. 

Gezin ter illustratie    Verblijf in Barcelona

Het verblijf in Barcelona kan enkel worden ondergebracht in een hostel. 
         
Hostel

Voor het groepsgevoel en eventuele wens tot controle zijn hostels erg geschikt. Ook als het programma veel excursies bevat, kan het logistiek gezien wenselijk zijn om de groep op één locatie te hebben. Hostels hebben doorgaans kleine kamers met 3 tot 6 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet en douche. Ze hebben een uitstraling die past bij de belevingswereld van de leerlingen en hebben een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van hostels voor jouw schoolreis naar Barcelona. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm. Met onze betaalbare pakketreizen met diverse thema's kies je de reis die perfect bij jou past!

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Barcelona schoolreis

Joëlla Theelen

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen