Schoolreis naar Lille

De stad die ook wel Rijsel heet, ligt in Noord-Frankrijk naast de Belgische grens. Op slechts een paar uur rijden van Nederland heeft deze historische stad veel te bieden. Lille wordt vergeleken met Parijs maar ook met Antwerpen of Gent omdat er zowel Franse als Vlaamse invloeden te zien zijn. Vanwege de strategische positie is Lille een belangrijke studentenstad, hierdoor is het altijd levendig. De romantiek bestaat nog volop in deze stad. De smalle straatjes met authentieke bakkertjes, de gekleurde kozijnen en Franse balkonnetjes. De mensen maken nog een praatje met elkaar op straat met onder de arm een stokbrood of bosje bloemen. De gezelligheid vind je in de vele restaurants met Franse keuken en een goede Belgisch biertje. Met onze pakketten ontdek je alles wat Lille te bieden heeft, en ook nog betaalbaar.

Neem direct contact op

Excursies Londen    Programma voor Lille

Het programma voor Lille kan worden samengesteld door te kiezen voor één of meer van de volgende bouwstenen: groen, cultuur, sport, taal en teambuilding. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van het reisprogramma? Vraag dan digitale inspiratie op! Wij adviseren je graag en stellen op basis van jouw wensen een passend reisprogramma op. Met onze vijf thema's maken we je reis betaalbaar, maar voldoen we toch graag aan je wensen. 

   

          

                    

             

Stuur mij inspiratie

Bus ter illustratie    Vervoer naar Lille

Het vervoer naar Lille kan worden uitgevoerd per trein of touringcar. 
 

Trein

Wanneer je met kleine groepen (tot 30 personen) reist, kan de trein een comfortabele manier van reizen zijn. De meeste treinstations bevinden zich in het stadscentrum. Wanneer je uit de trein stapt ben je dus precies waar je moet zijn. Bovendien mag je in de trein zoveel bagage meenemen als je kunt dragen. Ook is de trein een veel groener alternatief dan reizen met bijvoorbeeld het vliegtuig.

 

Touringcar

De touringcar is zonder twijfel het meest flexibele vervoersalternatief. Als je met de bus gaat, hoef je een stuk minder te regelen. De touringcar haalt je bij school op en zet je op de eindbestemming weer af. Daarnaast heb je alle leerlingen overzichtelijk bij elkaar en ben je onderaan de streep vaak het goedkoopst uit. Ook kun je de touringcar ter plaatse gebruiken voor vervoer tijdens excursies. 

Gezin ter illustratie    Verblijf in Lille

Het verblijf in Lille kan enkel worden ondergebracht in een hostel. 
         
Hostel

Voor het groepsgevoel en eventuele wens tot controle zijn hostels erg geschikt. Ook als het programma veel excursies bevat, kan het logistiek gezien wenselijk zijn om de groep op één locatie te hebben. Hostels hebben doorgaans kleine kamers met 3 tot 6 eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet en douche. Ze hebben een uitstraling die past bij de belevingswereld van de leerlingen en hebben een grote verscheidenheid aan faciliteiten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van hostels voor jouw schoolreis naar Lille. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van meerdaagse (buitenlandse) schoolreizen, mag Munckhof zich de specialist noemen. De mogelijkheden die wij je kunnen bieden zijn enorm. Met onze betaalbare pakketreizen met diverse thema's kies je de reis die perfect bij jou past!

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden of zijn er andere wensen die je graag zou willen bespreken? Neem dan contact op met mij. Ik vertel je graag meer.

 

Neem contact op

Contactpersoon Lille schoolreis

Joëlla Theelen

                            Munckhof is aangesloten bij:

ANVR Logo       SGRZ logo        Calamiteitenfonds schoolreizen